Ieri, pe terenul sintetic din Voluntari, Juniorii E ai Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov, sub conducerea antrenorului Razvan Ardeleanu, prin golurile inscrise de Ardeleanu si Jipa, au reusit o importanta victorie in fata gazdelor, echipa similara a Academiei Voluntari.
In ciuda ploii de afara, ambele echipe au reusit sa ofere spectatorilor un joc de buna calitate. Mai montati si parca mai determinati decat adversarii, juniorii nostri si-au demonstrat intentiile inca din start, in secunda 30 Jipa, singur cu portarul, trecand pe langa deschiderea scorului. Treptat, juniorii din Voluntari au echilibrat jocul, acesta devenind unul pe contre.
Parca ceva mai periculosi, dupa ce-si mai trec in cont o ratare prin Manea a carui deviere cu capul nu-si atinge tinta, copiii nostri reusesc sa inscrie prin deja obisnuitul executant al loviturilor libere din apropierea portii, Ardeleanu.
Partea a doua a jocului a decurs aproape in aceeasi nota ca prima si desi cei din Voluntari s-au aratat decisi sa intoarca rezultatul, actiunile acestora au fost oprite pe linia de fund unde Ardeleanu, Filip si Alexe au facut un joc aproape perfect, dar si de Rasinar sau Nitu, cei doi portari aflati pe rand in poarta Scolii de Fotbal A.R.D. La mijloc, perechea Trancan si Stefan a facut unul din cele mai bune jocuri, prin pasele utile si prin recuperarile efectuate, oferind spectatorilor multe momente de fotbal de calitate.
Nu o data gazdele au fost aproape de egalare dar copiii A.R.D.-ului, pe langa ca au gestionat foarte bine fazele de aparare, au reusit sa le puna acestora multe probleme prin Jipa si Manea care printr-o risipa majora de energie, au pus in permanenta presiune pe apararea adversa.
Intrati in teren aproape de final, Simion, Rosianu si Lupu au pus si ei umarul la ceea ce parca anunta un nou gol, gol ce a venit tot prin lovitura libera si tot prin Ardeleanu dar care a fost corect anulat de arbitrul intalnirii care de altfel trebuie felicitat pentru buna prestatie.
Golul doi a venit totusi prin Jipa care pe finalul partidei, bine gasit de Trancan, nu mai rateaza ca in primul minut si face 2-0 pentru Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov, consolidand astfel pozitia a doua din clasament a acesteia, foarte aproape de liderul Concordia, adversarul din derbiul etapei viitoare, meciul dintre ocupantele primelor doua locuri.
Noi, le uram de pe acum succes ambelor echipe si… fie ca cel mai bun sa castige!

Actualizare: Urandu-i sanatate, colegii de echipa, au decis sa dedice aceasta victorie colegului lor Ciprian Chiru, din pacate, aflat inca in spital.

Echipa de start: Nitu, Ardeleanu, Filip, Alexe, Trancan, Stefan, Jipa, Manea.
Au mai jucat: Rasinar, Simion, Rosianu, Lupu.
Pentru Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov au marcat: Ardeleanu, Jipa.