Ieri, intr-un meci disputat in cadrul primei etape a campionatului A.J.F.Ilfov in compania C.S. Tunari, pe terenul din Ciolpani, juniorii E ai Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov au reusit o frumoasa victorie, victorie ce au dedicat-o coordonatorului sportiv al scolii, antrenorul lor, Razvan Ardeleanu, care astazi implineste 38 de ani.

echipa 2014
Desi cu multi debutanti pe teren precum Topor, Gradinaru, Alexandru S.escu, nascuti in 2005 si Hertzug, Alexandru S.ita si Barbu, nascuti in 2004, alaturi de experimentatii Ardeleanu, Alexe, Manea si Stefan, echipa a oferit un joc deosebit de frumos la finalul caruia tabela de marcaj arata un scor care, desi poate parea un pic exagerat, nu reflecta decat realitatea: 9-0!
Golurile Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov au fost inscrise de: Manea de trei ori, Stefan de doua ori, Ardeleanu, Simion, Gradinaru si Alexe.
La finalul partidei, dupa ce copiii i-au urat lui “dom’ profesor” multi ani fericiti, acesta a declarat: “Am fost oarecum surprins de evolutia debutantilor, de felul in care acestia s-au incadrat in echipa insa selectionarea acestora este rezultatul muncii lor si dovedeste faptul ca antrenamentele si jocurile disputate pana in prezent au avut un rol benefic. Felul in care copiii au jucat astazi ma face sa cred ca Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov formeaza echipe unite si puternice iar acest lucru nu poate decat sa ma bucure. Privind juniorii E, avand in vedere si faptul ca grupa 2003 evolueaza acum in seria a I-a valorica a campionatului A.M.F.B., obiectivul nostru pentru acest sezon este formarea unui team care la anul sa evolueze la categoria juniori D.”

[DDET ]

IMG_1682 IMG_1683 IMG_1684 IMG_1685 IMG_1686 IMG_1687 IMG_1688 IMG_1689 IMG_1690 IMG_1691

Foto: Adrian Stanescu

Mai multe imagini, pe pagina de Facebook a Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov.
[/DDET]