Sambata trecuta, grupele 2005 si 2006 ale Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov au reusit din nou sa ramana neinvinse.
In seria a II-a a campionatului A.N.F.B.,pe terenul Plumbuita, jucand impotriva mai experimentatei C.S. Delcea Fotbal Club, grupa 2006, dupa ce la pauza era condusa cu 4-1, a reusit sa termine meciul la egalitate, 4-4.
Daca in prima parte a meciului antrenorul Marius Ardeleanu a dat posibilitatea de a juca si copiilor cu mai putina experienta, in repriza a doua, dupa efectuarea schimbarilor necesare, golurile marcate de Gradinaru, Topor de doua ori si Iancu au echilibrat balanta pe tabela de marcaj.
Tot sambata trecuta, in Regie, in intalnirea din cadrul seriei a I-a a campionatului A.M.F.B., grupa 2006, sub conducerea antrenorului Razvan Ardeleanu a reusit un egal in fata celor de la F.C. Danilescu.
Dupa o prima repriza in care au jucat efectif haotic, bucurestenii, condusi de pe margine de Marius Ples si Catalin Danilescu, primul fost coleg de generatie la Steaua cu antrenorul snagovean, iar al doilea, coordonatorul C.S. Danilescu, conduceau cu 1-0.
In partea a doua a jocului, dupa ce in pauza antrenorul Ardeleanu a reusit sa le schimbe jucatorilor sai atitudinea, acestia, parca ceva mai determinati si cu un pic mai multa incredere in ei, au reusit egalarea prin Ene.
Scor final 1-1, un rezultat echitabil care resplateste munca jucatorilor si antrenorilor ambelor formatii.

[DDET ]

Foto:

[/DDET]