aplauze
Astazi, in a doua zi a Turneului de casa Baneasa Fireballs-Atletic Cup au avut loc jocurile din cadrul Grupei 2003-2004. Copiii Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov au reusit, dupa un meci nu tocmai usor pentru ei, sa castige meciul cu echipa similara a Scoli Americane, Fairballs Football.
Dupa ce, la pauza scorul era 1-0 pentru Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov prin golul inscris de Al. Manea, in repriza a doua elevii Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov s-au impus in teren conducand jocul si reusind inca doua goluri prin St. Claudiu si Serbanescu, asigurandu-si astfel locul in finala mare a mini turneului de casa Cupa Fireballs, finala in care vor intalni C.S. Atletic Otopeni.
Trebuie mentionat faptul ca echipa folosita de antrenorul Razvan Ardeleanu a fost una inedita, fara multi dintre cei ce sunt obisnuiti sa intre din primul minut in joc, acesta acordandu-le credit si celorlalti jucatori ce fac parte din lotul Grupei 2003-2004 pentru ca si acestia sa aiba, cum se spune, jocuri in picioare, acesta fiind de fapt si scopul participarii Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov la acest turneu.

Echipa de start: Bianca Ardeleanu, Stanescu, Trancan, Alexe, Chiru, Jipa, Serbanescu.
Au mai jucat: Rasinar, Joitoiu, Radu M., Rosianu, Seby Ardeleanu, Simion, Manea, St. Claudiu.
Pentru Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov au marcat: Al. Manea, St. Claudiu si Serbanescu.

PS. Maine, 30 Octombrie 2013, in cadrul aceluiasi turneu, Gupa 2005-2006 va disputa finala mare contra grupei similare a Scoli Americane, Fireballs Football, urmand ca finala grupelor 2003-2004 sa se desfasoare vineri, 1 Noiembrie 2013.

[expand title=”” startwrap=”” endwrap=””]

In curand. happy

[/expand]