Dupa ce in urma cu o saptamana elevii antrenorului Razvan Ardeleanu invingeau dupa un meci de trei reprize a cate 30 de minute Scoala de Fotbal Eugen Nae din Peris cu un scor ce nu lasa loc de comentarii, 12-1, ieri, pe terenul sintetic din Berceni, grupa 2003 a Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov a sustinut ultimul amical din ciclul de meciuri de pregatire in vederea participarii la turneul international Nycola Yordanov, o partida in compania unei foste adversare din campionatul A.J.F. Ilfov – juniori E, A.C.S. Berceni.
Desi meciul n-a fost deloc unul usor, adversarii practicand, cel putin in prima repriza care de altfel s-a si incheiat 0-0, un joc deosebit de bun, in final, balanta a inclinat in favoarea Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov, tabela de marcaj aratand un categoric 6-0.
Daca in prima parte a meciului copiii nostri s-au intrecut in ratari incredibile, in partea a doua, Manea a dat startul la goluri. L-au urmat apoi, Ciprian J., Serbanescu de doua ori, Jipa si Stefan, ultimul dupa o actiune personala de exceptie. Scorul putea chiar lua proportii daca “latul” pus de Ardeleanu la o centrare nu trecea pe langa poarta goala si daca suturile puternice ale lui Alexe nu loveau de doua ori transversala.
Mai jos prezentam lista completa a rezultatelor obtinute de Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov in amicalele disputate in cadrul pregatirilor pentru acest important turneu:

  • F.C. Juniorul Bucuresti – Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov: 3-0
  • Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov – F.C. Pandurul Bucuresti: 7-0
  • Rapid Bucuresti – Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov: 3-3
  • Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov – C.S. Popesti Leordeni: 0-0 (7-3)
  • Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov – Sc. Fotbal Eugen Nae: 12- 1
  • A.C.S. Berceni – Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov: 0-6

In continuare, pana la plecarea in Bulgaria ce va avea loc saptamana viitoare, pe 6 Iunie, programul grupei 2003 include doar patru antrenamente.
Din lotul care va face deplasarea si care va fi alcatuit din copiii aflati in cea mai buna forma de joc, din pacate, pe langa Radu, Simion, Rosianu si Paraschiv, din motive intemeiate legate de probleme familiale, vor lipsi si Stefan si Luigi Martino. Astfel, doar Rasinar, Nitu, Stanescu, Alexe, Jipa, Chiru, Ardeleanu, Trancan, Manea, Serbanescu si Lupu vor merge sa apere culorile Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov in fata unor cluburi sau scoli de fotbal precum Besiktas Istanbul, Ludogorets Razgrad, Slavia Sofia, Dim Soft Bucuresti, Ariston Ruse si multe altele.