PC145642
Ieri, pe Stadionul din Voluntari, Grupa 2003-2004 a Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov a terminat la egalitate, 1-1 cu G.V.D. Bucuresti desi au avut o dominare acuta cu peste 80% posesie, si numeroase actiuni, din pacate neconcretizate.
Bara s-a opus de trei ori la suturile lui Manea, Trancan sau Ardeleanu, numeroase ocazii ale lui Stefan, Jipa sau Trancan au fost aparate de portarul advers sau au trecut de putin pe langa tinta.
Golul Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov a fost marcat de Serbanescu la inceputul jocului. Ulterior, Manea a ratat o lovitura de la 11 m. tintind din nou bara. Si cum in fotbal ocazile se razbuna, oaspetii au marcat la singura faza de poarta a lor dupa ce lovitura libera a fost deviata de un aparator al nostru si impinsa in poarta dupa o balbaiala in fata portii.
Finalul de meci i-a gasit pe jucatorii nostri tot la poarta adversa insa Ardeleanu din lovitura libera a nimerit din nou bara, Trancan, tot din lovitura libera a ratat si el, Jipa singur cu portarul a sutat peste poarta, pentru ca la ultima faza arbitrul sa nu vada un hent clar comis in careu de adversari.
De remarcat prestatia buna a lui Rasinar dar si debutul bun desi marcat de ceva emotie a lui Nitu.
Chiar daca a pierdut doua puncte, Grupa 2003-2004 a Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov ramane lidera clasamentului la o diferenta de trei puncte fata de urmatoarea clasata, F.C. Voluntari.

Echipa de start: Rasinar, Ardeleanu, Serbanescu, Alexe, Stefan, Trancan, Jipa, Manea.
Au mai jucat: Nitu, Lupu, Simion, Radu.
Pentru Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov a marcat: Serbanescu

[DDET ]

[/DDET]