Pe o ploaie, vorba aceea, de nici macar un caine sa-l dai afara din casa, ieri, 16 Aprilie 2014, pe stadionul din Ciolpani, in cadrul etapei A.J.F. Ilfov disputata in avans, dupa un meci in care ambele echipe au aratat o placere nebuna de a juca fotbal, echipa de Juniori E a Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov, s-a impus in fata echipei similare a A.C. S.F.C. Axintele, cu un scor ce nu lasa loc de niciun fel de comentarii: 7-1!

10172770_759401007425959_6107172354255887299_n
Un meci in care dand dovada de o deosebita dorinta de a invinge si dezvoltand un joc net superior, copiii Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov, au facut ca partida sa se desfasoare intr-un singur sens, spre poatra adversarilor.
Pana la pauza, desi au beneficiat de nenumarate ocazii, atacantii nostri, Catinas, Manea si Stefan, au reusit sa inscrie “doar” de trei ori, cate un gol fiecare.
In partea a doua a intalnirii, desi primind un gol ca urmare a relaxarii dovedite in joc, Ardeleanu & Co. nu s-au impacientat si, pastrand acelasi curs al jocului ca si in prima repriza, au reusit sa mai puncteze de nu mai putin patru ori prin golurile marcate de Catinas, Stefan, Jipa si Paraschiv.
Felicitari, copii!

Echipa de start: Nitu, Ardeleanu, Alexe, Jipa, Trancan, Chiru, Manea, Catinas.
Au mai jucat: Stefan, Serbanescu, Rosianu, Paraschiv.
Pentru Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov au marcat: Stefan (2), Catinas (2), Manea, Jipa, Paraschiv.

[DDET ]

Foto:

[/DDET]