In etapa de azi a Campionatului A.M.F.B., intr-un meci de care depindea clasarea pe unul din primele 3 locuri din seria a IV-a Voluntari, Grupa 2003-2004 a Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov a intalnit unul din cei mai puternici adversari, A.C.S. Pro-Team Bucuresti.
Cu faze frumoase de ambele parti, meciul a fost unul dintre cele mai disputate ale etapei. Desi se asteptau la un joc dificil, Rasinar & Co. au fost luati tare inca din start. Astfel, in minutul 5, la o nesicronizare a apararii noastre, atacantul oaspete il lobeaza pe Rasinar si inscrie: 0-1. Chiar si condusi inca din start, jucatorii Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov nu s-au pierdut cu firea si in mai putin de 10 minute au reusit egalarea printr-o lovitura libera executata perfect de Sebastian Ardeleanu, pentru ca mai apoi, la o centrare a lui Serbanescu, sa preia conducerea prin golul lui Alexe.

photo 2
Dupa pauza, cand ambii antrenori au efectuat mutari in teren si au dat indicatii inspirate, echipele au demonstrat acelasi fotbal deosebit de frumos. Dominand jocul la mijlocul terenului unde Chiru, Claudiu Stefan si Trancan si-au demonstrat valoarea, balanta a inclinat totusi in favoarea Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov, jucatorii acesteia reusind sa inscrie de inca patru ori: Serbanescu la un corner executat bine de Ardeleanu, Manea din lovitura de la 11 metri dupa o faza superba creata de Trancan, intrat pe parcurs, Jipa cu un sut din lateral si, bine gasit de o pasa a lui Ardeleanu, Serbanescu printr-o executie surprinzatoare pentru varsta lui.

Pe langa omogenitatea echipei, ar trebui mentionat si aportul major al celor doi portari, Rasinar si Bia Ardeleanu care prin interventiile lor foarte bune au pus umarul la cea de-a opta victorie a Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov si clasarea acesteia pe primul loc in serie. Performanta este cu atat mai valoroasa cu cat Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov nu a inregistrat nicio infrangere si niciun meci egal in acest tur de campionat, lucru ce speram ca va ramane neschimbat si dupa disputarea restantei cu C.S. Derby Bucuresti, o adversara la fel de puternica precum sunt A.C.S. Pro-Team Bucuresti sau Academia Voluntari.

Echipa de start: Rasinar, Seby Ardeleanu, Serbanescu, Alexe, Trancan, Chiru, Claudiu Stefan, Manea.
Au mai jucat: Bia Ardeleanu, Jipa.
Pentru Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov au marcat: Ardeleanu, Alexe, Serbanescu (2), Manea, Jipa.

[expand title=”” startwrap=”” endwrap=””]

photo 2 photo 3

[/expand]