Week-end-ul trecut, in etapa a IV-a a seriei a I-a a campionatului A.M.F.B., grupa 2003 a Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov a jucat in compania celor de la A.F.C. Comprest Gim Bucuresti.
Un meci cu doua reprize diferite la finalul caruia rezultatul a fost decis de dorinta mai mare de victorie a bucurestenilor dar si de doua greseli majore ale lui Chiru si Trancan, mijlocasii centrali ai A.R.D.-ului care, in prima repriza cu greu au reusit sa stopeze incursiunile directe spre poarta aparata de Nitu.
Desi marcati de primirea a doua goluri, in urma unui joc totusi bun in special dupa pauza, elevii antrenorului Ardeleanu, ajutati si de revenirea in lot a lui Stanescu, revenire ce a permis urcarea in linia de mijloc a fundasului Ardeleanu, au inceput incet, incet sa-si domine adversarul. Pacat insa ca, poate si datorita faptului ca urmare a eliminarii lui Trancan pentru cumul de cartonase galbene, in ultimele minute echipa a jucat cu un om in minus, acest lucru nu s-a vazut si pe tabela de marcaj, la final, aceasta aratand 3-1 pentru A.F.C. Comprest Gim.
Etapa urmatoare Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov va intalni Dinamo Bucuresti.

[DDET ]

Foto:

[/DDET]