Sambata, 27 septembrie, intr-un meci contand pentru etapa a doua a seriei a II-a a campionatului A.M.F.B., grupa 2005 a Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov a intalnit pe terenul de la Plumbuita, A.S. Automatica.
La finalui unui meci frumos, disputat, in care jucatorii antrenati de Razvan Ardeleanu, printre care s-au aflat si debutantii Iancu si Alexandru S.escu, si-au creat numeroase ocazii de gol dintre care, din pacate, doar una nu s-a finalizat cu mingea in bratele portarului advers si a atins plasa portii bucurestenilor, cea a lui Gradinaru. Jucatorul adus de la Scoala de Fotbal Eugen Nae din Peris confirma astfel increderea ce i-a fost acordata, el aflandu-se la a patra reusita in doua meciuri.
Desi pana la final au fost egalati pe tabela de marcaj, jocul bun prestat de jucatorii Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov a facut ca, aidoma celor de la grupa 2003, si ei sa reuseasca doua meciuri consecutive fara infrangere.
Etapa urmatoare, pe 4 octombrie cu incepere de la ora 9,00, pe acelasi teren, Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov intalneste F.C. Voluntari.

[DDET ]

Foto:

[/DDET]