Jucand in seria a II-a valorica a campionatului A.M.F.B., o serie ce se dovedeste a nu fi deloc una tocmai usoara, copiii grupei 2005 a Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov, au reusit sambata trecuta, in atapa a VII-a a campionatului, sa dovedeasca faptul ca esecurile precedente au fost poate, doar niste accidente nedorite si intamplatoare.

DSCN0195
Partida disputata impotriva grupei similare a A.S. Young Tigers a debutat cu o prima repriza echilibrata in care ambele echipe au incercat sa se impuna nu numai in teren dar si pe tabela de marcaj. Cei care au reusit, au fost jucatorii condusi de pe margine de antrenorul Marius Ardeleanu care, prin golurile marcate de Topor si Gradinaru au facut ca la pauza echipa lor sa intre la vestiar cu un usor avantaj, 2-1 in favoarea lor.
In partea a doua a partidei, respectand in continuare indicatiile antrenorului lor, micii fotbalisti snagoveni, increzatori in fortele lor, au trecut la carma jocului iar acest lucru s-a concretizat prin inca cinci reusite, Topor, Gradinaru, si Turcu de trei ori, facand ca la fluierul final al arbitrului, tabela sa arate 7-1 in favoarea Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov.

[DDET ]

Foto:

[/DDET]