Jucand in cadrul etapei a opta a seriei a I-a a campionatului A.M.F.B. impotriva C.S. Cautis Bucuresti, una din favoritele la castigarea seriei, grupa 2006 a Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov a reusit sa ofere din nou, daca se mai poate spune asa, surpriza etapei.

ard caut
Desi pe parcursul partidei bucurestenii au avut o posesie net superioara, in final, dorinta de victorie, disciplina si tactica micilor jucatori snagoveni si-au spus cuvantul.
Dupa ratarile lui Calinescu care, parca surprins de poarta goala pe care o avea in fata a sutat pe langa si a lui Iancu al carui sut puternic a nimerit bara, conform asteptarilor, cei care au luat conducerea pe tabela au fost bucurestenii.
Nevrand insa sa cedeze, jucatorii Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov, au continuat sa raspunda prin contre actiunilor adversarei, contre care s-au materializat prin doua goluri inscrise de Iancu. Nemultumiti de scor, bucurestenii s-au aruncat in atac dar acest lucru nu a facut decat sa inlesneasca accesul spre poarta lor atacantilor snagoveni care, prin Bogdan Alex al carui sut de putin nu si-a atins tinta si prin Ene care ramas singur cu portarul a trimis balonul pe langa, au ratat sansa de a majora scorul.
O partida in care desi dominati de, asa cum spuneam, una din pretendentele la titlu, jucatorii Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov au stiut cum sa-si apropie victoria si implicit, sa castige cele trei puncte puse in joc.

[DDET ]

Foto:

[/DDET]