Duminică, 01 septembrie, au avut loc semifinalele, finalele și jocurile pentru loc la toate categoriile de vârstă în cadrul turneului national ”Cupa Sport Team”.
Reprezentantele Ilfovului și-au făcut simțită prezența, Scoala de fotbal A.R.D. Snagov – grupa 2005, jucând pentru pentru locurile 5-6, a invins Scoala Dănilescu.
ameci15
Surpriza a fost ca de obicei, grupa 2004. Dacă în prima semifinală, Atletic Roșiori au trecut la penalty-uri de Craiova, în timp în ce de a 2-a semifinală, Scoala de fotbal A.R.D. Snagov a pierdut dramatic, scor 4-2 in favoarea celor de la CSM Focșani, la pauză fiind 2-2. Ilfovenii au fost ca un ghimpe în coasta acestora, dar puternica echipă din Focșani s-a impus, câștigând și finala, 4-0 contra celor de la Roșiori.
În finala mica pustii Ilfoveni s-au intrecut pe sine si au oferit un meci foarte frumos si disputat furnizand surpriza categoriei 2004 invingand Universitatea Craiova cu 2-1 dupa ce la pauza scorul era 1-1. Astfel snagovenii au reusit sa obtina trofeul si medaliile de bronz la acest turneu.

Preluare Ilfov Sport