Desi copiii sunt in vacanta, la Soala de Fotbal A.R.D. Snagov se lucreaza intens in domeniul organizarii. Astfel, de curand s-au perfectat documentele privind cantonamentul montan din perioada 2-7 februarie, de la Cheile Gradistei, locul preferat de cativa ani incoace de coordonatorul scolii, Razvan Ardeleanu.

cantonament 2015
Alaturi de grupa 2003-2004, in cantonament vor merge si copii de la grupele 2005 si 2006, dar si doi prichindei de la 2007. Ca si noutate, anul acesta, jucatorii vor fi insotiti de ambii antrenori, Razvan si Marius Ardeleanu.
Avand ca scop pregatirea tehnica si tactica dar si dezvoltarea capacitatii de efort, cei doi antrenori au in vedere desfasurarea a trei antrenamente zilnic. Pe langa cardul natural deosebit, copiii vor beneficia de toate conditiile pentru o pregatire eficienta: terenuri acoperite atat cu gazon sintetic cat si cu iarba naturala, sala de forta, locuri speciale pentru alergari in aer liber, piscina, partie de ski. Cazarea se va face la Casa Bogdan, locatie cotata cu trei stele, iar masa va fi servita la restaurantul apartinand Moeciu Resort.