Weekend-ul trecut, pe strada Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov a fost unul insorit si primii care au facut ca lumina astrului zilei sa straluceasca, au fost copiii grupei 2003 care, prin reusita lui Ardeleanu din ultimul minut al intalnirii cu Delcea Sport, pe langa ca l-a lasat fara replica pe portarul adversarilor, a facut ca echipa sa sa-si asigure un loc in primele zece ale clasamentului A.M.F.B.
O raza plina de caldura au adus de asemenea si jucatorii grupei 2005, acestia reusind ca dupa doua esecuri in etapele anterioare, sa invinga bucurestenii de la Young Tigers cu un categoric 5-1. Intr-o competitie fara puncte, seria a II-a a campionatului A.M.F.B., micii snagoveni demonstraza ca pot pastra atat ritmul scolii cat si al competitiei care se dovedeste a fi una nu tocmai usoara.
Surpriza, daca pentru Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov reusitele mai pot constitui surprize, o constituie grupa 2006 unde Turcu & Co., prin victoria obtinuta in dauna celor de la Atletico Madrid Bucuresti si-au asigurat si ei pozitionarea in primele 10 echipe din serie. Iancu, one man show prin tripla sa si Turcu au transformat evolutia buna si daruirea intregii echipe din primul si pana in ultimul minut intr-o victorie ce nu lasa loc de comentarii, scor final: 4-1 pentru A.R.D.
Cu doar cateva etape inainte de finalul sezonului, Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov se poate declara multumita, toate grupele atangandu-si obiectivul, acela de a se clasa in primele 10, practic, indiferent de pozitia ocupata, acest lucru conferindu-i dreptul ca si anul viitor sa joace in seriile I valorice. Copiii, antrenorii, intreg staff-ul scolii, prin munca depusa au reusit sa demonstreze ca Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov poate evolua la nivelul unor formatii cu nume si de renume.