A.C.S. Berceni – Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov: 1-2!


Victorie mare pentru Juniorii E ai Scolii de fotbal A.R.D. Snagov astazi, la Berceni, intr-un meci cum rar se vede la acest nivel de varsta! Ambele echipe au dezvoltat un joc superb pentru varsta pe care o au acesti minunati si deosebit de talentati copii.
Dupa ce in primele 10 minute Manea, Serbanescu sau Stefan Cl. au trecut de nenumarate ori pe langa deschiderea scorului ratand mari ocazii, in minutul 15, Manea a reusit un gol care aducea echipa sa in avantaj, astfel, echipa Scolii de fotbal A.R.D. Snagov intrand la cabine cu 1-0, aceasta si datorita interventiei lui Rasinar care a reusit sa apere in situatie unu contra unu cu atacantul echipei din Berceni, mentinundu-si echipa in avantaj.
bucurie

Pauza, un sfetnic bun pentru ambele echipe, antrenorii discutand cu pustii pe marginea terenului, explicandu-le ce au facut bine si ce nu, lucru care a dus la o repriza a doua dea dreptul unica pentru ambele formatii, o repriza in care cei trei fundasi, Stanescu, Joitoiu si Alexe au evoluat exact inchizand toate culoarele iar portarita noastra Bianca Ardeleanu intervenind perfect in fata suturilor repetate ale atacantilor din Berceni, o repriza in care atacantii Scolii de fotbal A.R.D. Snagov nu au reusit sa inscrie in cateva situati, Serbanescu, Manea, Stefan Cl., Chiru sau Trancan gresind de putin tinta. Si cum in fotbal ocaziile se razbuna, la o neatentie a apararii noastre si profitand de o lipsa de marcaj la mijlocul terenului, piticii din Berceni au reusit egalarea cu un sut imparabil.
Cum insa echipa Scolii de fotbal A.R.D. Snagov este o echipa care lupta pana in ultimul minut, dupa ce gresise cateva actiuni exagerand in driblinguri Sebastian Ardeleanu a inchis tabela cu executie de exceptie dupa ce a depasit doi adversari pe partea dreapta si a reusit un sut cu piciorul stang ce a facut ca toata asistenta sa ramana uimita de executia acestui pusti de 9 ani care reuseste in momente dificile sa faca diferenta.
Astfel, munca si evolutia exceptionala a intregii echipe a fost incununata cu o victorie greu si frumos obtinuta.

Echipa de start: Rasinar, Joitoiu, Stanescu, Alexe, Trancan, Seby Ardeleanu, Claudiu St., Manea.
Au mai jucat: Bianca Aredeleanu, Jipa, Chiru, Serbanescu.
Marcatori: Seby Ardeleanu si Al. Manea.
Evidentiati: TOATA ECHIPA. Felicitari copii!

am2 PA274871 PA274872 PA274889 PA274896 PA274933 PA274946 PA274955 PA274970 PA274974 PA274989 PA274994 PA275010 PA275014 am4 am 3

Albumul complet al imaginilor din timpul meciului (218 fotografii) poate fi vazut pe pagina Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov de pe Facebook unde… pentru un LIKE nu se supara nimeni. ;)

Accesari: 1,313
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
Comentarii
  • Sebastian Ardeleanu 29 October 2013 at 20:52

    Muncim sa mergem pe locul 1! Hai A.R.D. mai departe sa luptam!

  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics