A.R.D. continua seria amicalelor, urmeaza Summer Cup 2014


Desi grupele 2003 ale Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov si Pro Team Bucuresti au participat ambele la turneul Nycola Yordanov desfasurat de curand la Ruse, in Bulgaria, sortii au facut ca prin pozitiile ocupate in grupe, acestea sa nu se intalneasca.
De aceea, antrenorii acestora au decis ca in cadrul pregatirilor pentru turneele la care vor lua parte in continuare, pentru Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov urmand Summer Cup 2014, eveniment deosebit la care si-au anuntat participarea echipe de certa valoare si asupra caruia vom reveni curand, iar pentru Pro Team Bucuresti un altul, grupele 2003 si 2005 ale celor doua echipe sa dispute week-end-ul urmator, pe terenul din Ciolpani, ca penultim test, cate un meci amical.
Penultim test deoarece miercuri, 18 Iunie, pe terenul sintetic de la Sud Arena, Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov are in plan alt amical, de data aceasta in compania celor de la 3 Kids Sport.

Accesari: 1,036
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics