A.R.D.-istii o z(bughe)sc spre obiectivele propuse


Intorsi duminica din stagiul de pregatire, copiii si juniorii Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov, sunt gata de reluarea luptei cu adversarii, binenteles, pe plan sportiv, pentru obtinerea obiectivelor propuse.

 • Grupa 2003 pregateste meciurile ramase din returul campionatului A.J.F. Ilfov juniori B 1 (2002) cu gandul la calificare in Play off-ul competitiei. Momentan, grupa ocupa locul 4, loc pe care daca-l vor mentine, vor juca in finala campionatului.
 • Grupa 2004-2005 este pregatita pentru luptele din campionatul din Elita F.R.F. U15, Ardeleanu, Pestisor & company abia asteptand sa se dueleze la alt nivel.
 • Grupa 2006-2007 se afla in carti pentru a prinde si ea finala campionatului. Turcu si compania au rupt cararile la Bughea ptr a fi prezenČ›i in finala.
 • Grupa 2008-2009, desi una de pitici si aflata la primul stagiu centralizat separat, a inteles ideea si copiii s-au distrat muncind cu gandul la un loc de zonal sau pe podium, printre primele trei.

Razvan Ardeleanu: An de an, acum al patrulea stagiu de pregatire la Bughea si iar ne-am atins scopul. Antrenamentele au fost pe nivel de varsta si foarte solicitante insa copiii au raspuns ok mai ales ca acestia s-au deplasat in perioade diferite la locatie. Ne am intors cu gandul de a ataca toate obiectivele propuse si pentru asta returul va fi abordat la fel de serios ca si pregatirea. Dupa perioadele normale de readaptare si pregatire la efort de acumulare, pentru a gasi cele mai eficiente formule, pentru toate grupele urmeaza o perioada de jocuri amicale. Sper ca la vara sa ne bucuram iar asa cum o facem de ani buni incoace.

Accesari: 122
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
 • Ai ceva de spus?
  Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

  1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
  Loading...website statistics