A.R.D.-istii optimisti privind noul an competitional


Odata cu incheierea turneului Summer Cup 2016 la care jucatorii sai au facut o figura frumoasa, Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov se pregateste pentru noul an competitional. Programul antrenamentelor si jocurile amicale urmeaza sa se intensifice, si asta deoarece in aceasta editie la A.M.F.B., competitie la care vor participa formatii extrem de puternice si la care A.R.D. va activa cu trei grupe, 2003 sistem live 11, 2005 sistem 7+1 si 2007 sistem 5+1, campionatele incep mai devreme, pe 3 septembrie. La A.J.F. unde intrecerea va incepe pe 7 septembrie, anul acesta, Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov se incadreaza ca varsta doar la uniori D, copii nascuti 2004 si mai mici, in sistem 8+1.
Razvan Ardeleanu: “Un an competitional putin atipic, astfel ca tematica antrenamentelor va trebui combinata, o perioada in care vor trebui jucate si multe meciuri amicale. Sper ca si al cincilea an competitional din activitatea scolii noastre ramasa, de altfel, singura reprezentanta a Snagovului in fotbalul juvenil si asta deoarece juniorii de la Vointa vor juca o perioada pentru Metalul Resita, sa ne aduca aceleasi rezultate de pana acum. La grupa de juniori D, 2004-2005 obiectivul nostru este clasarea pe unul din primele trei locuri, am dori unu sau doi. De asemenea, si la A.M.F.B. asteptam pozitii fruntase din partea grupelor 2003-2005 si 2007. Suntem la un pas de inscrierea in competitii oficiale si a grupei 2009. Impreuna cu celalalt antrenor, impreuna cu toti copiii, cu parintii acestora, va trebui sa muncim ca si pana acum, poate chiar mai mult pentru a dovedi inca o data ca A.R.D. Snagov este deja un brand, unul care trebuie apreciat si respectat.”

Accesari: 870
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics