A.R.D. paraseste Summer Cup 2014 cu fruntea sus


Pentru Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov, participarea la Turneul Summer Cup 2014 s-a incheiat.
Daca cei mici, grupa 2005-2006, desi in general n-a jucat deloc rau, aratand ca poate juca de la egal la egal cu adversari de renume care de multe ori i-au depasit mai mult prin gabarit si pe care de-a lungul partidelor i-au si condus pe tabela de marcaj, a fost nevoita sa paraseasca turneul nereusind sa treaca de grupe, echipa 2003 a avut o evolutie mai mult decat onorabila, doar ratarea unei lovituri de departajare facand ca aceasta sa nu-si continue parcursul.

P6208590
Astfel, acestia, dupa ce s-au calificat in sferturi de finala pe prima pozitie in grupa lor, in partida contra echipei similare a C.S. Popesti Leordeni, dupa ce s-au aflat tot timpul la conducerea jocului, dupa ce au condus prin golul din lovitura libera al lui Ardeleanu, dupa ce au fost egalati la o balbaiala a apararii la o faza care nu anunta nimic, au fost nevoiti sa renunte la visele frumoase, doar in urma loviturilor de departajare.
Cum soarta partidei nu s-a decis dupa primele trei lovituri, si jucatorii A.R.D.-ului si cei din Popesti transformandu-le, a urmat cate una de fiecare parte. Din pacate, sutul lui Claudiu Stefan, de altfel unul din marcatorii echipei, a trecut la doar cativa centimetri de bara laterala, executantul celor din Popesti n-a ratat si… gata.
Asta este, asta a fost, nu este loc de lacrimi, de tristete si de frustrari… Uneori sortii sunt decisi de hazard.
Felicitari, copii!

La finalul intalnirii coordonatorul sportiv al Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov, antrenorul Razvan Ardeleanu a declarat:
“A fost un an competitional bun, cu rezultate frumoase din partea grupelor scolii. Copiii au avut realizari deosebite, au avut performante si si-au demonstrat valoarea in cadrul unor turnee la care au participat alaturi de echipe foarte puternice.
Tin sa ii felicit pe aceasta cale pe toti cei ce m-au ascultat, pe toti cei ce au avut si au incredere in Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov si aici ma refer atat la copii, cat si la parintii acestora. Tin de asemenea sa multumesc conducerii scolii care prin investitiile facute a reusit sa faca astfel incat A.R.D. sa fie catalogata de multi o echipa foarte buna.
Din pacate insa, toate aceste realizari sunt putin umbrite de atitudinea unor jucatori certati cu disciplina si cu prezenta la antrenamente.
Ne aflam la inceput de an competitional. In special la grupa 2003, unde cerintele anului viitor vor fi mai mari urmand a evolua in seria I valorica, urmeaza noi transferuri. Probabil, unii vor pleca, altii, probabil, le vor lua locul. Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov poarta deja cateva discutii in acest sens. Pana pe 7 Iulie cand incepe vacanta, cu totii, jucatori, parinti, antrenori, vom sti ce avem de facut. Extinderea activitatii in Bucuresti, reorganizarea scolii, vor aduce cateva schimbari, speram, de bun augur.”

Mai multe imagini, pe Facebook.

Accesari: 1,180
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics