A.R.D. Snagov, 3 trofee cu echipele si alte 4 individuale la Cupa Snagovului


La sfarsitul saptamanii trecute, la invitatia autoritatilor locale, Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov a participat alaturi de echipe precum Petrolul Ploiesti, Olimpic Bucuresti, Star Team Bucuresti, C.S. Tunari si gazdele, Vointa Snagov, la un turneu de copii pe trei nivele de varsta. Turneul a fost organizat in sistem semifinale, finale, cu doua jocuri de fiecare echipa.

In prima zi, in urma unor jocuri disputate conform tragerii la sorti, echipele A.R.D. au reusit sa acceada in in doua finale mari: grupa 2007-2008 a invins la scor pe Star Team Bucuresti, 9-1, iar grupa 2010-2011 a invins grupa similara a Star Team Bucuresti cu 3-0. Grupa 2005-2006 a pierdut jocul cu Olimpic Bucuresti, scor 4-1 pentru bucuresteni, trebuind sa se multumeasca doar cu lupta pentru locul trei.

Ziua a doua a inceput cu finalele mici. Dintre acestea, una care i-a adus cupa pentru locul III a fost castigata de grupa 2005-2006 a A.R.D. care a invins C.S. Tunari cu 3-1 prin tripla reusita de Ilie Raul.
In finalele mari, Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov, si-a demonstrat inca o data valoarea. In prima infruntare, grupa 2007-2008 care are in componenta 99% copii 2008 si venea dupa un alt turneu desfasurat la Mangalia, a oferit alaturi de Petrolul Ploiesti, jocul turneului, cel mai frumos si mai disputat meci. Din pacate, la final, micii A.R.D.-isti au trebuit sa se recunoasca invinsi, scor 3-2 pentru ploiestei. Astfel, prin golurile marcate de Oprea, echipa s-a clasat pe locul II.
Surpriza a reprezentat-o grupa 2009-2010 care a reusit sa castige la categoria sa finala disputata in compania gazdelor, Vointa Snagov cu 2-1. Dupa ce au fost condusi la pauza cu 1-0, piticii A.R.D.-isti cu o mobilizare exemplara dupa pauza, cu o dubla reusita de Topor, si-au adjudecat victoria si cupa pentru locul I.

La acest turneu, Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov a avut si premiati individual:
Raul Ilie – golgeter la 2005;
Vlad Catalin – cel mai bun jucator la 2009;
Topor Cristian – golgeter la 2009.
Constantin David – cel mai bun portar 2009-2010

Razvan Ardeleanu: “Sunt multumit de copiii nostri. Au aratat din toate punctele de vedere ca sunt la un nivel bun. Faptul ca am obtinut trei trofee ca echipe si inca patru individual, spune tot. Ii felicit pentru ceea ce au reusit, mai ales pe cei de la grupa 2008 care, desi erau extrem de obositi dupa Mangalia si au avut adversari 2007, mai mari decat ei cu un an, dupa un meci in care au jucat de la egal la egal cu Petrolul Ploiesti, au fost la un pas sa castige finala.”

Accesari: 421
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics