A.R.D. Snagov – fotbal de calitate, arbitraje insa, incalificabile!


La Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov, pregatirea de la antrenamente incepe sa dea rezultatele scontate, si nu ne referim neaparat la cele de pe tabelele de marcaj, ci si la felul cum jucatorii evolueaza in competitii, pe terenurile de joc.
Astel:

 • In deplasarea de la Bucuresti, grupa 2003 a prestat un fotbal extrem de frumos, cu trasee bine definite, cu faze de atac bine construite, fotbal care la pauza meciului ii adusese un avantaj de un gol, 1-0 prin reusita lui Iordache. Din pacate insa, dupa pauza gazdele au reusit sa intoarca scorul in favoarea lor, castigand partida cu 2-1. Desi rezultatul nu le este favorabil, jocul copiilor demonstreaza un mare castig.
 • Tot in cadrul campionatului A.M.F.B., grupa 2005, desi a terminat la egalitate, 0-0, in pofida golului inscris de Gradinaru dar anulat de arbitru pe motiv ca lovitura trebuia executata indirect desi balonul atinsese unul din jucatorii din zidul celor de la Vointa Buftea si in pofida numeroaselor ratari a demonstrat si ea un joc deosebit de bun.
 • Chiar daca a intalnit un adversar puternic, C.S.A. Steaua Bucuresti, pe care a reusit totusi sa il tina in sah tot meciul, si grupa 2007 a avut o prestatie unanim apreciata. Doar decizia arbitrului de a anula un gol perfect valabil inscris de Solcan pe motiv ca “asa am vrut eu!” a facut ca partida sa nu se incheie la egalitate, ci 2-1 pentru bucuresteni, golul validat al snagovenilor fiind reusit de Reghecampf jr.
 • In campionatul judetean al juniorilor, echipa 2004-2005, fosta campioana, a reusit sa isi intre in ritmul obisnuit. Intalnind acasa, pe sinteticul din Snagov, pe C.S.O. Pantelimon, Stefan, Ardeleanu, Manea, Galbinoiu & Co. au aratat ca au invatat fotbal, nu s-au jucat si, nepermitand adversarului sa se apropie de poarta lui Ion decat o singura data si marcand de cinci ori au aratat ca echipa lor este o candidata serioasa la calificarea in play-off. De notat golul unul din cele doua goluri ale lui Ardeleanu direct din lovitura de colt, precum si dubla lui Baicu si reusita lui Galbinoiu.

“Sunt foarte multumit de felul in care se prezinta copiii in competitii. Pacat ca unii arbitri sunt sub nivelul intrecerilor iar asa ceva nu face decat sa incinga spiritele atat printre spectatori cat si ale noastre, ale antrenorilor pe care ne fac sa ne pierdem mintile. Cei care sufera sunt copiii. Asista la un circ in care suntem toti implicati. Voi discuta saptamana aceasta cu colegii, cu conducerea, si vom lua anumite decizii privind participarea noastra in continuare in aceste competitii unde noi platim tot: teren, asistenta medicala, arbitraj, deplasari, masini, plus alte si alte cheltuieli. Dupa primele trei etape putem spune ca, cel putin pana acum, ceva nu este tocmai in regula.” a spus dupa etapa trecuta Razvan Ardeleanu.

Accesari: 1,285
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
 • Ai ceva de spus?
  Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

  1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
  Loading...website statistics