A.S. Regal Sport Atletico de Madrid Bucuresti – Lipsa de fair-play? Lipsa de respect? Desconsiderare? Toate la un loc!


Lipsa de fair-play a clubului A.S. Regal Sport Atletico de Madrid Bucuresti si desconsiderarea fata de celelalte cluburi bucurestene se extinde acum si in Ilfov.

fair-play
Mai nou, dupa ce la un an de la transferul catre Atletico a lui Rasinar si a lui Serbanescu, Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov nu a primit inca formularele de transfer emise dupa finalizarea transferurilor, clubul ce a preluat, probabil, dreptul de a folosi numele formatiei madrilene Atletico de Madrid, continua sa desconsidere A.R.D. Snagov primind la antrenamente si folosind la turnee un jucator apartinand Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov, jucator ce nu a primit acordul clubului de a se pregati cu alta echipa sau de a participa la actiunile altei formatii, mai ales ca acesta are semnat prin parinte un Regulament de Ordine Interioara unde se mentioneaza expres printre drepturi si obligatii, interdictia de a activa in cadrul altor cluburi fara acordul scris al conducerii scolii.
Culmea desconsiderarii a fost atinsa in cadrul turneului Summer Cup 2015, unde jucatorul Razvan Ene, legitimat la A.R.D. Snagov, fara acordul scolii, a aparut in postura de adversar direct al formatiei din care de altfel face parte, jucand sub culorile clubului bucurestean. O lipsa nemasurata de fair-play din partea unui club care tinde sa devina academie de fotbal si care prin atitudinea conducatorilor sai injoseste numele pe care il poarta, Atletico de Madrid.

Fotografie1257 Fotografie1258

“Sunt uimit de ceea ce se intampla. Practicile acestui club de care pana acum doar auzisem ca se discuta pe la alte cluburi, iata ca mi se intimpla si mie. Eu personal am respectat enorm oamenii de la Atletico si chiar daca acum ei se comporta cum se comporta, nu-i bai. Nu ma voi opune unui eventual transfer al jucatorului, poate mult spus jucator, mai curand un copil cu anumite aptitudini, un copil cu care s-a muncit mult si cu care trebuie inca sa se mai munceasca pentru a ajunge fotbalist, dar transferul se va face asa cum se face un transfer intre doua cluburi si numai dupa ce jucatorul isi va fi achitat obligatiile financiare si materiale catre scoala noastra. Nu voi permite ca A.S. Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov sa fie calcata in picioare si desconsiderata de catre nimeni, copil, parinte, sau cine o mai fi!” a spus Razvan Ardeleanu, coordonatorul clubului ilfovean.

Accesari: 668
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics