A sosit vacanta cu trenul din Franta…!


Dupa un an competitional foarte incarcat la finalul caruia prin calificarea in play-off-ul bucurestean, prin rezultatele obtinute in cadrul turneelor la care a participat, unul international la care a avut ca adversare echipe precum Besiktas Istanbul, C.S.K.A. Sofia, Dimsoft Bucuresti si mai nou, Academia Atlethico Madrid si unul national la care a reusit calificarea in sferturile de finala, grupa 2003 a Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov a aratat ca este o echipa demna de luat in seama.
Astazi a sosit momentul cand copiii vor lua o binemeritata vacanta. Cu siguranta insa, chiar daca timp de aproximativ o luna acestia se vor relaxa si in perioada 20-30 august vor merge alaturi de grupa 2005 in cantonamentul de la Cheile Gradistei, gandul le va sta tot la fotbal, la ceea ce-i asteapta in sezonul urmator in grupa valorica I a campionatului A.M.F.B.
Pentru reunirea lotului, antrenorul Razvan Ardeleanu va suna adunarea pe 30 iulie 2014. Pana atunci, vacanta placuta, copii!

Accesari: 925
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics