Academica Clinceni – Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov: 1-2


Desi nu a practicat un joc spectaculos evolutia echipei fiind deseori haotica, datorita efortului depus pe parcursul intregii partide si in special in repriza a doua cand a incercat sa practice un fotbal mai curat, grupa de juniori C – 2003 a Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov a castigat totusi restanta cu Academica Clinceni.

In prima repriza, la scorul de 1-0 pentru gazde, portarul Nitu s-a remarcat printr-o dubla interventie la o faza 1 conta 1 cu un atacant al celor din Clinceni, iar Ardeleanu, urcat pe post de mijlocas central inca din minutul 15 a reusit sa transforme o lovitura de la 11m dictata la un fault asupra lui Jipa facand ca scorul sa devina egal, 1-1. In minutul 90, dupa o recuperare a lui Pestisor in propriul careu, mingea circula pe traseul Cristian – Manea – Ardeleanu – Jipa si acesta, dupa o cursa de 40 de metri, ii paseasa lui Ardeleanu care, dupa ce intoarce doi adversari, cu un sut de la 16 metri ajungand la cota 5 in patru meciuri, aduce in extremis victoria echipei sale.

“Intalnirea de azi nu a fost chiar una spectaculoasa, se parea ca in randul jucatorilor a aparut oboseala datorita numarului mare de jocuri din ultimele zile, cinci intr-un turneu si cinci in campionat in numai doua saptamani. Ma bucura rezultatul dar in special ma bucura faptul ca jucatorii mei dau dovada ca sunt o echipa, forta grupului fiind atuul nostru si de aceasta data. Nitu cu cele doua interventii foarte bune ale sale iar Ardeleanu cu sangele rece si cu executiile cu care ne-a obisnuit, au facut cazultatul sa ne fie favorabil. Sunt constient ca pentru a deveni o echipa spectaculoasa, mai avem mult de munca, poate ne-ar mai trebui si 2-3 jucatori…” a spus dupa meci Razvan Ardeleanu.

Accesari: 390
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics