Aproape de a bate palma pentru crearea unei academii de fotbal snagovene, A.R.D. Snagov reia pregatirile pentru noul sezon


Desi este cunoscuta rivalitatea dintre cele doua cluburi snagovene, se pare ca, dupa discutii purtate timp de mai bine de jumatate de an, s-ar putea spune ca in proportie de 90% s-a ajuns la un numitor comun: formarea unui club puternic care sa puna bazele unei academii de fotbal. Conform discutiilor privind organizarea, ar urma sa se formeze un centru de copii si juniori cu noua grupe de copii care vor fi antrenati pe fiecare nivel de varsta de catre antrenori licentiati UEFA care vor fi organizati si coordonati de catre un coordonator al clubului. Totul se va face dupa modelul academiilor deja existente in fotbalul romanesc. Urmeaza ca cele doua parti sa stabileasca modul si conditiile acestei colaborari. Pentru moment insa, din pacate, proiectul bate pasul pe loc.

Razvan ArdeleanuAflat in concediu, Razvan Ardeleanu a spus: “Nu iese fum fara foc si cu toate ca gurile rele vorbesc multe, ceea ce pot spune eu este ca toata lumea isi doreste ca, privind fotbalul juvenil Snagovul sa fie unit si puternic. S-a ajuns la discutii privind conditiile asocierii celor doua cluburi insa nu este deloc usor. Se cunoaste faptul ca, din punct de vedere financiar, material, A.R.D. Snagov este unul din cele mai organizate, mai competitive cluburi ilfovene. Daca discutiile se vor concetiza sau daca ne vom asocia cu un alt club puternic din Bucuresti, vom vedea. Pana una-alta, asigur toti parinti si copiii ca incepand cu 24 iulie Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov va relua pregatirile pe cinci nivele de varsta, urmand ca pana pe 2 august sa isi organizeze modul de desfasurare a activitatilor. Avem foarte multi copii si inca multi se pare ca ni se vor alatura. Sezonul urmator, printre altele, noi ne propunem accederea in elita U15 cu grupa 2004-2005, cu grupa 2003 vom juca in AMFB iar la 2006 si 2007-2008 speram sa ajungem in zonale. Altfel, toate bune!”

Accesari: 1,050
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics