Atletico de Madrid Bucuresti – Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov: 2-5


Asa cum preconizam, meciul amical disputat astazi pe durata a trei reprize a cate 30 de minute, pe terenul din cadrul complexului sportiv Arcul de triumf, intre grupa 2004, o grupa in formare a Academiei Atletico de Madrid Bucuresti si grupa 2003-2004 a Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov, a fost unul deosebit de frumos, cu multe faze spectaculoase la ambele porti, faze incheiate cu ratari, suturi in bare, dar si cu multe goluri.
Pragmatici, beneficiind si de un oarecare avantaj fizic avand in componenta cativa jucatori nascuti in 2003, dar si dornici sa recapete increderea antrenorului Razvan Ardeleanu dupa esecul din amicalul anterior, jucatorii Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov au reusit sa se impuna cu 5-2 prin golurile marcate de Ardeleanu de doua ori, Manea, Paraschiv si Stanescu.
La final, antrenorii au hotarat ca saptamana viitoare sa aiba loc o noua intalnire intre cele doua formatii.

Accesari: 862
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics