Campionatele s-au incheiat, Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov continua pregatirile


Sambata, 10 Mai, la Arena Alexandru S. Tiriac din Bucuresti, si Duminica, 11 Mai 2014, pe terenul din Ciolpani, grupa 2003 a Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov a sustinut doua meciuri, desi amicale, foarte disputate, in compania F.C. Juniorul si respectiv, F.C. Pandurul Bucuresti.
La finalul primei partide, probabil, inca euforici dupa evolutiile bune din ultimele jocuri ale campionatului A.J.F. Ilfov, constanĊ£a fiind foarte greu de realizat la aceasta varsta, copiii nostri s-au trezit invinsi cu un sec dar categoric 3-0.
In cea de a doua partida insa, treziti la realitate si coborati cu picioarele pe pamant de catre antrenorul Razvan Ardeleanu, jucatorii Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov s-au razbunat pe cei de la F.C. Pandurul, o echipa buna dar inca in formare, administrandu-le acestora nu mai putin de 7 goluri si primind doar unul.
cupa nicola yordanovAvand menirea de a pregati echipele in vederea turneelor la care urmeaza sa participe, printre acestea enumerandu-se, pentru grupa 2005, la Bucuresti, Summer Cup 2014, si la Ruse in perioada 6-8 iunie, Cupa Nikola Yordanov pentru grupa 2003, turnee la care vor juca in compania unor formatii deosebit de puternice, seria amicalelor va continua marti la baza ProRapid unde, de la ora 14,30, grupa 2003 a Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov intalneste echipa similara a Rapidului si, probabil vineri, cand pe terenul din Ciolpani, grupa 2005 ar putea intalni Sageata Navodari.
Privind turneele si evenimentele la care Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov va participa in aceasta vara, vom reveni cat de curand cu amanunte.

Sursa imagine: turneefotbal.ro
Accesari: 1,166
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics