Cantonament la Cheile Gradistei, un nou turneu… Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov continua pregatirile


Inceputul campionatului A.M.F.B. la care Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov este reprezentata de grupa 2003-2004 in seria I-a valorica si de grupa 2005-2006, este tot mai aproape, pana in 14 septembrie nu mai e mult.

ansamblu
Suficient insa pentru ca micii fotbalisti condusi de coordonatorul sportiv al scolii, antrenorul Razvan Ardeleanu sa ia parte la doua noi etape din cadrul pregatirilor: cantonamentul montan de la Cheile Gradistei, o zona in care, asa cum spuneam si in iarna, copiii beneficiaza, pe langa cazarea in conditii excelente si masa, de teren de antrenament, de piscina, de spatii de relaxare si refacere, precum si la turneul organizat in perioada 4-7 septembrie de Academia Sport Team Bucuresti, turneu la care, desi prin prisma echipelor participante se anunta a fi unul deosebit de puternic, Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov spera sa acceada din nou in fazele superioare.

Accesari: 1,071
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics