Cinci din cinci dar si un derapaj incredibil!


Etapa trecuta, cu mic, cu mare, A.R.D.-istii s-au impus in toate partidele, aratand astfel ca raman un club bine organizat, preocupat permanent de ceea ce se intampla pe terenurile de joc.

 • Grupa de juniori C – 2003-2004, dupa un inceput ezitant si o prima repriza in care jucatorii nu s-au regasit deloc, vazandu-se condusa dupa prima repriza de Vointa Buftea prin golul primit inca din minutul 3, a reusit ca, dupa pauza, sa iasa de la vestiare total diferit (motivul fiind cunoscut doar de copii si de antrenorul Razvan Ardeleanu), cu o total alta atitudine, marcand de nu pai putin 6 ori. Scor final: 6-1 pentru A.R.D.
 • Grupa de juniori D – 2005-2006 a fost cea care a condus ostilitatile in meciul disputat in deplasare la Scoala Eugen Nae, cu patru etape inainte de final, victoria cu 4-0 garantandu-i matematic locul trei al seriei.
 • Juniorii E – 2007-2008, in urma unui joc foarte bun, au reusit si ei sa se impuna in deplasare la Tunari cu un categoric 4-0.
 • In seria 3-2007 a campionatului A.M.F.B., grupa 2008, desi cu majoritatea copiilor sub varsta necesara, a reusit sa se impuna in fata celor de la Delcea Sport cu 5-1.
 • Cei mai mici, juniorii F – 2009-2010, a fost cea mai norocoasa castigand la masa verde cu 3-0 in fata Academiei Valencia care nu a asigurat asistenta medicala la ora jocului, aceasta in ciuda faptului ca arbitrul intalnirii, conform regulamentului, a asteptat 15 minute peste ora de incepere a meciului.

Razvan Ardeleanu: “O etapa in grafic daca stam sa ne uitam la rezultate. Felicit toti copiii pentru modul in care au jucat, desi la 2003 am avut ceva probleme in prima repriza. Nu ai voie ca dupa sase ani de fotbal sa faci astfel de greseli sau sa ai o astfel de atitudine, sa fii atat de dezinteresat de joc. Spre exemplu, Galbinoiu, unul din copiii care facea diferenta in teren, a preferat ca inaintea meciului sa mearge la concert pana la ora 3 dimineata si asta, culmea, cu acordul parintilor! Eu sunt blocat total, evolutia lui fiind nula! Ma bucur insa ca dupa intrarea la vestiar de la pauza, pe teren am avut o cu totul alta echipa. Dezamagirea si uimirea pentru lipsa de respect fata de echipa, de antrenor, fata de toti cei implicati in scoala noastra, de fotbal la urma urmei, ramane insa si asta ma afecteaza. Nu pot sa inteleg atitudinea parintilor si sper sa fie totusi un caz izolat.”

Accesari: 645
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
 • Ai ceva de spus?
  Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

  1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
  Loading...website statistics