Cu gandul la play-off, Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov intareste randurile


In urma discutiilor purtate pentru transferarea catorva jucatori, Razvan Ardeleanu, coordonatorul Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov a reusit perfectarea documentelor in ceea ce-l priveste pe Narcis Iordache, nascut in 2004, capitanul echipei F.C. Balotesti si principalul marcator al acesteia. Jucatorul care da dovada de un talent deosebit, a fost remarcat in timp, pe parcursul intalnirilor dintre cele doua echipe iar decizia lui privind trecerea la A.R.D. reprezinta un prim pas spre dezvoltarea ca fotbalist adevarat.
De asemenea, in proportie de 99%, se pare ca lui Iordache i se vor alatura Cojocaru si Neagu, copii nascuti tot in 2004, provenind de la Vointa Snagov, care, dupa o perioada de pregatire impreuna cu jucatorii A.R.D. l-au convins pe Razvan Ardeleanu.

iordache
Un alt jucator care s-ar putea sa se alature echipei, dar care deocamdata doar se gandeste la un transfer, ar fi Bogdan Alexe de la Scoala de Fotbal Eugen Nae din Peris, copil nascut in 2003.
Desi putin timpuriu insa privind transferul lor, in vederea coordonatorului sportiv al A.R.D. pentru grupa 2007 sunt si Nedelcu de la Vointa Snagov si Andone de la C.S. Corbeanca.
Razvan Ardeleanu: “Ma bucur ca Iordache s-a hotarat sa faca pasul spre performanta, prin calitatile sale, cu siguranta el se va incadra in grupul nostru, cu siguranta va pune umarul la atingerea obiectivului grupei 2003-2004. Cu Neagu si Coocaru ar mai fi de munca insa de la asa ceva nu ne-am dat si nu ne vom da niciodata inapoi. La grupa mica, 2007, avand in vedere ca in campionatul A.M.F.B. evoluam in seria a I-a valorica, chiar daca poate parea timpuriu, intentionam sa mai aducem cativa copii dornici de performanta, iar cei doi, Nedelcu si Andone sunt de ceva vreme in atentia mea. Nu in ultimul rand, Alexe, ca si Iordache, poate aduce un plus valorii formatiei noastre insa in ceea ce-l priveste, privind transferul, suntem deocamdata rezervati. Sper ca si el, la fel ca Iordache, va lua in considerare propunerea noastra. Tot ceea ce ne dorim noi ca scoala de fotbal este sa crestem fotbalisti, sa le dezvoltam aptitudinile si sa-i indreptam spre performanta.”

Accesari: 600
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics