Cu o singura exceptie, o noua etapa incheiata cu victorii pentru toate grupele Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov


Etapa de la sfarsitul saptamanii trecute a fost din nou una incheiata cu rezultate bune pentru grupele Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov care au obtinut toate victorii, exceptie facand doar grupa de juniori E – 2007 care nu s-a putut prezenta la intalnirea cu C.S. Corbeanca, iar aceasta deoarece la ora programata toti antrenorii participau la alte jocuri. De mentionat ca, desi s-a solicitat acest lucru, clubul din Corbeanca nu a acceptat schimbarea nici a zilei, nici a orei jocului.

Jucand la Peris, in urma unui joc foarte elaborat, grupa de juniori C – 2003 s-a impus net, scor final 4-1, in fata Scolii de Fotbal Eugen Nae. O partida in care oaspetii au reusit un singur sut spre poarta snagovenolor si aceasta in ultimul minut la o lovitura de pedeapsa. Golurile gazdelor au fost inscrise de Galbinoiu si Pestisor, fiecare cate doua.

In deplasare cu C.S. Otopeni, grupa de juniori D – 2005 a reusit ca in urma unui joc clar, bine organizat, sa obtina o victorie categorica, scor 4-0 prin golurile marcate de Ilie Raul, Turcu si Topor de doua ori.

Tot in deplasare, la Voluntari, desi a intalnit un adversar puternic, gropa 2008 a invins Academia din localitate cu 1-0 prin golul marcat de Oprea.

Razvan Ardeleanu: “O etapa cu jocuri bune, cu realizari in ceea ce priveste calitatea jocului echipelor noastre. Ma bucur ca incepem sa ne intram in ritm, la toate grupele am ajuns aproape la forma maxima. Etapa aceasta mi-a lasat totusi un gust amar datorita gestului total lipsit de fair-play al celor de la C.S. Corbeanca. Aveau doua zile si suficiente ore libere la care putea fi programat meciul astfel incat sa nu se suprapuna cu alte doua meciuri ale scolii noastre. Nu-i nimic, probabil au omis ca vom mai avea de disputat impreuna si alte meciuri si atunci, poate, profesionalismul isi va spune cuvantul. Pe teren zic.”

Accesari: 564
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...



website statistics