Cu seriozitate si cu gandul la performanta, Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov isi continua drumul inceput in urma cu sase ani


Cu gandul la lupta pentru noi performanta, grupele Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov isi reiau astazi activitatea.
Este binecunoscut faptul ca in ultimii sase ani, Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov a avut numeroase realizari: titluri de campioni judeteni, participari la faze zonale, prestatii apreciate la turnee interne si internationale unde nu de putine ori au reusit clasarea pe primele locuri, ba chiar la Burgas, la turneul gen Promorsko reusind sa castige trofeul.
Si anul acesta, Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov are ca obiectiv atingerea unor performante la fel de inalte: cu grupa de juniori C doreste calificarea in turneul de elita al F.R.F. iar cu juniorii D si E isi propune sa mearga la zonalele F.R.F., daca lucrurile vor decurge normal, țeluri realizabile.
Juniorii E si grupele 2008-2009 si 2010-2011 vor relua pregatirile luni, 30 iulie. Dupa ce sezonul trecut grupa 2008 s-a intrecut cu realizarile, si de data aceasta are ca obiectiv performanta.
Toate cele cinci grupe ale Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov, juniorii C, D, E, F si F1 vor participa la competitiile organizate de A.J.F. Ilfov.

Razvan Ardeleanu: “Incepem un nou sezon. Obiectivul nostru ramane acela de a le oferi copiilor cat mai multe posibilitati de a castiga experienta si aici ma refer la antrenamente pe nivele de varsta, competitii, cantonamente, etc. La toate cele cinci grupe avem acelasi obiectiv, practicarea unui fotbal frumos si tratarea jocului cu seriozitate, ceea ce nu poate duce decat la performanta. Pe de alta parte, privind crearea acelei academii despre care s-a tot vorbit, din pacate, lucrurile nu stau deloc asa. Personal, cred ca, privitor la acest proiect si de ce nu, acest sport, autoritatile au idei si interese diferite de ale clubului nostru. In urma deciziei Consiliului de administratie al Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov, s-a transmis oficial acestora ca asociatia noastra isi va continua activitatea ca si pana acum si ca, pe plan local, nu va colabora cu niciun alt club. Noi, clubul, copiii, parintii, am dovedit in ultimii sase ani ca, prin munca noastra, putem face lucruri frumoase, in beneficiul in primul rand al copiilor si ne vom urma drumul pe care am pornit.”

Accesari: 535
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics