Debut cu dreptul al juniorilor D si E ai Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov


Sambata si duminica s-a disputat prima etapa din campionatele juniorilor D si E organizate de A.J.F. Ilfov. Dupa ce sezonul trecut grupa 2004-2005 a obtinut titlul de camioana la juniori E, acum aceasta a fost impartita in doua, pe nivel de varsta, cei mari alaturandu-se juniorilor acum deveniti D, cei mici impreuna cu copiii nascuti in 2006 alcatuind grupa de juniori E. Avand in vedere evolutia din anii anteriori, in ultimii trei grupa 2003 clasandu-se pe podium, iar grupa 2006 terminand sezonul trecut la un punct de podium, s-ar parea ca din nou, ambele grupe sunt indreptatite sa spere la un loc fruntas in campionatele in care presteaza. Dovada in acest sens stau rezultatele obtinute de juniorii Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov in dubla disputata impotriva celor de la C.S. Tunari, in urma careia se poate spune ca ambele grupe au debutat cu dreptul: 5-1 pe post de gazde la juniori D, si 7-1 in deplasare la juniori E.

A.R.D. juniori E
Razvan Ardeleanu, coordonatorul Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov: “Debut promitator al grupelor noastre. Juniorii E au avut un inceput de meci ceva mai slab, asta si datorita fuzionarii celor doua grupe, 2005 si 2006, insa, dupa mustruluiala pe un ton ceva mai ridicat de la pauza, in final, copiii au reusit o victorie meritata si foarte binevenita. Juniorii D au beneficiat de avantajul omogenitatii, copiii evoluand impreuna de peste trei ani. In minutul 10 deja conduceau cu 4-0. Un joc matur si o victorie mai lejera decat ma asteptam. Am inceput bine insa nu ne imbatam cu apa rece, competitia abia a inceput, echipele din seria a I-a sunt foarte bune. Noi vom incerca sa evoluam constant cat se poate de bine.”

Accesari: 606
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics