Debut ezitant al Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov in zonalul juniorilor DIn meciul de debut al lor in zonalul la care s-au calificat, parca un pic surprinsi de faza in care au ajuns si fara atitudinea necesara unei astfel de competitii, juniorii A.R.D.-isti au primit gol chiar in primele secunde ale partidei cu C.S.S. Giurgiu. Golul egalizator a venit rapid, prin Galbinoiu, insa degringolada din apararea snagovenilor a continuat si la scurt timp, in minutul 10, giurgiuvenii au preluat din nou conducerea pe tabela, prima repriza incheindu-se cu scorul de 2-1 in favoarea lor. Dupa pauza, prin urcarea la mijlocul terenului a lui Ardeleannu, jocul a capatat o alta turnura, ocaziile la poarta giurgiuvenilor aparand din ce in ce mai des. Una din aceste ocazii s-a si concretizat, autorul golului fiind Pestisor, si daca si Ardeleanu ar fi reusit sa inscrie macar la una dintre ocaziile pe care le-a avut, poate, la final, scorul nu ar ma fi fost egal, 2-2 asa cum s-a incheiat meciul ci cu totul altul.

Disputat in aceeasi zi, la distanta de doar cateva ore de primul, al doilea meci al snagovenilor, le-a adus acestora si prima victorie, Galbinoiu, Pestisor si Ardeleanu semnand reusitele din poarta celor de la A.F.C. Unirea Slobozia. De subliniat ar fi modul total diferit de abordare a intalnirii de catre juniorii snagoveni care, de data aceasta au respectat intocmai indicatiile antrenorului. Astfel Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov pastreaza inca sanse sa joace finala zonalului, asta insa, doar daca rezultatul meciului dintre A.F.C. Unirea Slobozia si C.S.S. Giurgiu va fi unul care s-o favorizeze datorita golaverajului.
“Din pacate, in prima partida jucatorii mei au evoluat parca pentru propria imagine si nu asa cum ar fi trebuit, pentru echipa. Pastram inca sanse dar daca vom merge mai departe, cu o astfel de mentalitate, nu vom reusi mare lucru.” a spus la sfarsitul primei zile antrenorul juniorilor A.R.D.-isti, Razvan Ardeleanu.

Accesari: 909
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics