Derby stricat de o brigada de arbitri. Domnule Stanescu, dati-va demisia!


Ieri, 25 noiembrie, pe sinteticul din Snagov, s-a disputat derbyul etapei campionatului A.J.F. Ilfov, grupa de juniori C.
Din pacate, desi copiii Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov, multi dintre ei 2004, au dat tot ce au putut, nu au reusit decat sa piarda cu 0-2 in fata Concordiei Ciajna si asta, nicidecum ca urmare a unui joc mai slab ci, in cea mai mare parte datorita prestatiei echipei de arbitri Stefana si Istrate care, pe tot parcursul intalnirii au facut legea dupa propriul regulament.
Concret:

 • In minutul 10 Jipa preia un balon, este atacat de fundasul central al oaspetilor si… trimis direct in spital. Diagnostic: fractura de clavicula. Arbitrul acorda repunerea balonului de la margine de catre Chiajna!
 • In minutul 11 acelasi fundas are din nou o intrare criminala, de data aceasta la Pestisor insa acesta este salvat de o accidentare horor doar datorita fizicului sau!
 • In minutul 27 Manea paseaza dupa o preluare si, fara balon, este lovit direct in glezna de un ninja din echipa oaspete. Arbitrul dicteaza fault in favoarea Chiajne, ii arata cartonas galben lui Manea iar apoi, dupa scandalul iscat in teren si dupa interventia antrenorului Ardeleanu revine asupra hotararii. Diagnostic: fisura de maleola!
 • Mai tarziu, acelasi jucator al Chiajnei faulteaza din nou impingand din spate insa arbitrul, probabil stiind ca mai avea un galben, nu i-l da pe al doilea!
 • In minutul 28, la o centrare a celor de la Chiajna, asistentul se face ca nu observa traiectoria balonului care depaseste linia de fund a terenului, iar centralul valideaza al doilea gol al oaspetilor!
 • In minutul 60 Stefan joaca o minge la limita terenului chiar langa asistentul Istrate (liga a III-a) si in clipa urmatoare este impins de acelasi fundas care l-a trimis in spital pe Jipa, direct in gardul de protectie aflat la doi metri distanta. Stefan se alege cu fisura rotulei, arbitrul dicteaza aut pentru Chiajna!
 • In finalul meciului, Galbinooiu scapa singur cu portarul insa, la 14 de poarta, este lovit de acesta in coaste, asistenta medicala intra in teren si ii acorda ingrijirile necesare (suspect de fisura de coasta). Decizia arbitrului: fault in atac!
 • Si ca brigada de arbitri sa-si duca circul pana la capat, la finalui meciului acestia parasesc terenul, nu pe unde era normal sa o faca, ci pe langa tribuna deja extrem de inflamata a sustinatorilor A.R.D. O mamica il apostrofeaza pe central iar acesta, conform suselor martorilor, ii transmite un politicos “baga-mi-as p… in mortii matii!” Cum era si normal, gestul de golan a fost imediat sanctionat de sotul femeii acesta luand atitudine adresandu-i cuvinte la fel de grele.

Razvan Ardeleanu: “Sunt surprins de lipsa de fair-play a celor de la Concoria, un club pe care eu l-am respectat enorm in ultimii 5 ani, si aici stiu ei foarte bine la ce ma refer, dar cand ajungi cu patru copii la spital in urma unor accidentari foarte grave, nu poti sa nu incerci niste sentimente… Cat despre brigada de arbitri condusa de acest golan, Stefana, cae, dupa tot ce a facut in timpul meciului, la final, injura o mamica, o doamna care ii cerea socoteala pentru ca il auzise cum i-a injurat copilul, pentru felul dezatros in care si-a facut treaba, de morti… ce sa mai pot spune…?! Nu pot decat sa imi ling ranile si… sa merg cu un memoriu la A.J.F. Ilfov iar daca lucrurile nu se vor indrepta in aceasta mocirla cu iz de functii in care doar 2-3 oameni incearca sa faca lucrurile sa mearga normal si corect, ma gandesc ca in ultimele doua meciuri ale grupei de juniori C sa protestam prin neprezentare, rugandu-i apoi pe cei din conducerea A.J.F. Ilfov sa ia decizia regulamentara si sa ne excluda din campionat. Apropos, domnule Stanescu, cum ati permis ca brigada de arbitri sa fie adusa la teren cu masina Concordiei? Nu mai spun ca au ajuns la ora 8,50 cand meciul era programat sa inceapa la 9,00 si ca editia trecuta partida dintre A.R.D. si Tunari a fost arbitrata de fratele aceluiasi arbitru de azi care arbitru locuieste in… Tunari! Priviti pozele domnule sef al arbitrilor si poate veti face ceea ce va recomand: dati-va demisia!”

Accesari: 1,311
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
 • Ai ceva de spus?
  Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

  1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
  Loading...website statistics