Desi invingatori in prima partida a play-off-ului judetean, in cantonamentul de la Baza Vointa, A.R.D.-istii raman cu picioarele pe pamant


Incepand de ieri si pana duminica, stadionul din Rosu este din nou gazda play-off-ului juniorilor D ilfoveni, de data aceasta, a returului competitiei. Inca din prima zi, s-a evidentiat nota de fair play in care, sub conducerea A.J.F. Ilfov prin dl. Nicolae Sange, are loc evenimentul.
Dupa ce in prima partida a zilei a invins cu 1-0 pe F.C. Voluntari, Concordia Chiajna pare sa se mentina in lupta pentru calificarea in faza urmatoare.

Meciul al doilea a adus fata in fata favoritele turneului avand in vedere rezultatele obtinute de acestea in tur, C.S. Popesti Leordeni si Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov. Ca si in tur, jocul a fost unul aprig, extrem de disputat, cu faze de gol la ambele porti pe toata durata ambelor reprize. Cei care s-au impus au fost insa elevii antrenorului Razvan Ardeleanu care au facut un joc perfect in faza de aparare unde Ardeleanu, Manea, Ilie si Alexe au reusit sa anihileze aproape toate ocaziile celor din Popesti. Golurile invingatorilor au venit din partea lui Iordache si a lui Pestisor. Astfel, dupa prima zi, Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov reuseste sa se ia un avans de trei puncte in clasament.

Razvan Ardeleanu: “Meci greu, disputat dar din care, cu doua goluri foarte frumoase, am iesit invingatori. Felicitari organizatorilor si arbitrilor pentru felul in care trateaza acest play-off. Despre echipa mea, ce pot sa spun… ar fi foarte multe lucruri bune dar de asemenea, as avea si cateva reprosuri, am avut cateva greseli care ne puteau costa. Deocamdata trebuie sa ramanem conectati, mai sunt doua meciuri, abia la final vom putea sti ce am realizat. Vreau ca pe aceasta cale sa multumesc domnului Marian Oancea, primarul Snagovului, pentru sprijinul acordat privind semi-cantonamentul nostru la Baza Sportiva Vointa. Faptul ca in aceste zile suntem toti la un loc, mancam, ne jucam si ne odihnim impreuna conteaza enorm.”

Accesari: 870
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics