Din programul Scolii de Fotbal A.R.D. SnagovP6218678
Grupa 2003-2004 a Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov se afla momentan in vacanta. Pe 30 iulie, la ora 18 insa, aceasta isi va relua antrenamentele.
Grupele de incepatori si avansati 2005-2006 vor avea si ele parte de o meritata perioada de odihna dar asta abia dupa meciurile de casa pe care le vor disputa sambata. Antrenamentele se vor relua pe terenul de la Ciolpani, pe 29 iulie la ora 17,45. Acestora li se va alatura surpriza, nou infiintata grupa 2007-2008 care deja cuprinde cca. 14 foarte mici copilasi dornici sa afle tainele fotbalului, cu mentiunea ca, in vederea inceperii initierii, ei urmeaza sa beneficieze si de alte ore de antrenament.
Odata cu reluarea antrenamentelor, in perioada 1-3 August, Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov va intra in focuri participand cu doua grupe la un puternic turneu national organizat de Marius Cinca si Juventus Bucuresti, Young Players Cup.
Tot atunci, in vederea inceperii activitatii si in Bucuresti, coordonatorul sportiv al scolii, antrenorul Razvan Ardeleanu va demara negocierile pentru inchirierea unui teren in capitala.

Accesari: 1,090
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics