Doua amicale, din pacate, doua infrangeri usturatoare!


Astazi, la Ciolpani, Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov a disputat doua amicale in compania Scolii de Fotbal Dan Chilom.

1513741_4234399354750_6289711461879342646_n
Daca lipsita de portarul Alexandru S., de mijlocasul Hertzug si de atacantul Topor, cei trei aflandu-se in vacanta cu familiile, cu debutantii Dinica, Enache si Iancu, grupa 2005-2006 ar avea oarecum scuze pentru infrangerea la limita, 2-3 pentru oaspeti (ambele goluri fiind marcate Gradinaru), pentru grupa 2003-2004 cuvintele privind comportamentul jucatorilor pe teren sunt dificil de gasit, scorul de 7-0 in favoarea celor de la Dan Chilom spunand totul. Fara Manea (bolnav), Stanescu (in vacanta cu parintii) si Simion (nemotivat) dar cu multe nume noi in teren, trupa condusa de antrenorul Razvan Ardeleanu cu greu a putut face fata adversarilor si aceasta doar in prima parte a meciului cand au incasat doar goua goluri, de altfel imparabile, cea de a doua repriza a partidei apartinand in totalitate adversarilor acestia inscriind de nu mai putin de cinci ori.
“Inteleg oboseala acumulata in perioada premergatoare dar se pare ca si alti factori au determinat jocul de astazi, poate cel mai slab de la formarea grupei. Copiii au aratat total nepregatiti. Sper sa fi inteles ce le-am spus dupa joc, sper sa-si revina si pana la inceputul campionatului ce bate la usa si care se anunta unul deosebit de greu, atitudinea copiilor sa fie cea ce ne-au obisnuit” a spus antrenorul Razvan Ardeleanu la incheierea partidelor.

Accesari: 971
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics