Doua etape, sapte victorii, o infrangere


In ultimele doua saptamani, grupele Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov au disputat in campionatele A.J.F. Ilfov in care evolueaza, cateva meciuri la finalul carora au inregistrat sapte victorii si o infrangere.


Grupa de juniori C – 2003 a sustinut doua meciuri in deplasare. In primul, la Buftea, prin golurile marcate de Jipa, Pestisor, Chiru, Nicolae de doua ori si Ardeleanu de asemenea de doua ori, juniorii snagoveni s-au impus in fata celor de la A.C.S. Sanatatea Buftea cu scorul de 7-1. In al doilea, la Domnesti, in partida cu Viitorul din localitate, au obtinut o noua victorie, de data aceasta prin golurile inscrise de Jipa de doua ori, Ardeleanu, Chiru, Galbinoiu si Pestisor.
De mentionat ca in urma evolutiilor constant bune din ultima vreme, echipa a urcat pe pozitia a doua a clasamentului. De notat ar fi de asemenea faptul ca la capitolul goluri, Ardeleanu a ajuns la cota 14 in 12 etape.


Grupa de juniori D – 2005 a reusit ca, in cele doua etape, sa acumuleze maximum de puncte. Dupa deplasarea la C.S.O. Pantelimon unde datorita golului lui Iancu au castigat cu 1-0, in partida disputata pe teren propriu cu A.S. Codrii Vlasiei din Moara Vlasiei, prin golurile marcate de Gradinaru de trei ori si Turcu de trei ori au obtinut o indiscutabila victorie cu scorul de 6-0.


La grupa de juniori E – 2007, una rece, ba chiar extrem de rece, una calda. Dupa ce a fost surclasata in deplasearea de la Chiajna de Concordia cu un incredibil 9-0 (!!!), snagovenii s-au razbunat acasa pe C.S. Balotesti pe care, prin golurile marcate de Bugean de doua ori, Andrei, Ionut, Gheorghe si Preda, au invins-o cu un categoric 6-0.


Grupa 2008 a disputat si ea doua meciuri. In deplasare la C.S.O. Bragadiru a obtinut o victorie ce nu lasa loc de niciun fel de comentarii: 10-2. Golurile A.R.D.-istilor au fost inscrise de Cojocaru de trei ori, Ionut, Oprea, Ghita, Serbotel, Ionita, Teodorescu si portarul Gheorghe care a ajuns astfel la cinci goluri marcate (!!!). Acasa, dupa un joc foarte bun, prin golurile marcate de Andrei, Cojocaru si Oprea, a invins Academica Clinceni cu scorul de 3-0.

Razvan Ardeleanu: “Sunt multumit de evolutia copiilor nostri. In aceste doua etape au dovedit ca doresc cu adevarat sa joace fotbal si pentru asta nu pot decat sa-i felicit. Forma buna aratata de toate grupele scolii a fost umbrita insa de accidentul de la Chiajna unde am pierdut la un scor extrem de drastic. Sper ca jucatorii mei sa fi invatat ceva din aceasta infrangere. La 2008 avem in Gheorghe David un portar cu veleitati de adavarat atacant acesta inscriind pana acum de nu mai putin de cinci goluri, la 2005 Gradinaru si Turcu se pare ca revin la ceea ce i-a facut se se remarce, fiecare din ei reusind cate un hat-trick, iar 2003 joaca asa cum ne-a obisnuit, bine si foarte bine, ca sa nu mai spun deArdeleanu care in 12 etape a reusit sa inscrie 14 goluri.”

Accesari: 667
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics