Dupa cantonamentul de la Cheile Gradistei, cateva transferuri si mai multe meciuri amicale


Cu o saptamana in urma, cei aproximativ 30 de copii din grupele Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov care au participat la cantonamentul din aceasta iarna desfasurat ca de obicei la Cheile Gradistei au revenit acasa. Un stagiu de pregatire foarte util, cu un program incarcat de antrenamente de asimilare pe nivele de varsta la care, sub conducerea celor doi antrenori, Marius si Razvan Ardeleanu, copiii au raspuns bine, in special la capitolul efort.

antrenament
Saptamana ce sta sa se incheie a fost una de reorganizare a programului, orele de antrenament suferind unele modificari, modificari ce insa nu afecteaza activitatea scolii, si in care, lucru foarte important, asa cum ne-a obisnuit, coordonatorul acesteia, Razvan Ardeleanu a reusit finalizarea transferarii unor jucatori care, conform spuselor sale, se incadreaza perfect in cerintele scolii. Astfel, portarul Madalin Nitu (Scoala de Fotbal Eugen Nae) a devenit definitiv jucator al Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov. De asemenea, Ciprian Dumitru (Scoala de Fotbal Eugen Nae) si, mai nou, Raul Ilie (A.S. Vointa Buftea), iar in prezent se poarta discutii cu inca trei jucatori.
Maine, sambata, grupele 2005-2006 si 2007-2008 ale Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov se vor deplasa la Bucuresti pentru amicalele cu Girona iar saptamana viitoare se anunta a fi una foarte incarcata, Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov urmand sa sustina (daca se confirma) cateva amicale in compania unor formatii ca Steaua Bucuresti, Academia Voluntari, Dinamo Noua Generatie, A.C.S. Berceni, Scoala de Fotbal Marius Lacatus si Joca Bonito, cu ultimele trei in cadrul unui patrulater pe sinteticul din Berceni.

Accesari: 722
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics