Astazi, in etapa intermediara, echipa de juniori E – 2007 a Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov a fost invinsa de concitadina Sportul, aceasta din urma reusind sa se impuna cu scorul de 3-1.
Daca numarul ocaziilor irosite in pozitii extrem de favorabile de Jianu, Ionita si Cojocaru nu intrecea orice inchipuire, daca pana si una din barele portii adversarilor nu era de partea acestora la sutul magistral al lui David Gheorghe, daca oaspetii nu beneficiau de doua lovituri de la 11 metri finalizate cu gol, daca…
“Odata si odata, in disputa aceasta locala trebuia sa se intample si asta, sa traim astfel de momente, chiar daca asta s-a intamplat dupa ce timp de sase ani am fost mereu invingatori. Echipa noastra 2007 este inca in formare, avem multi copii 2008… Scorul de azi nu reflecta ceea ce a fost in teren, copiii nostri au pus in practica ceea ce au invatat la antrenamente insa neatentia si dorinta de a marca ne-au facut sa gresim grav, in special la pimul lor gol. Desigur, astfel de esecuri te ajuta sa iti creezi o mentalitate, numai stiind sa pierzi inveti sa castigi. As avea de facut o remarca: ok, oaspetii de azi au avut unele, desi nu multe, momente mai bune ca noi, la capitolul fair-play insa, antrenorul lor poate ar mai trebui sa lucreze. Mi se pare un pic anormal sa isi indemne copiii ca la finalul meciului sa nu dea mana cu adversarii sau ca, la un moment dat, sa le permita jucatorilor sai sa jigneasca copiii mei prin diferite scandari. In fine, asta este, pana una, alta, diferenta performantelor este una incontestabila, cea mai mare realizare a lor fiind clasarea pe un loc numit cinci in clasamentul anului 2007, asta desigur, pe langa victoria obtinuta azi. Din partea mea, felicitari domnilor, respect!” au fost cuvintele antrenorului Razvan Ardeleanu la incheierea partidei.