Echipa de juniori E a Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov, campioana de toamna!


Disputata in avans vineri, 21 noiembrie, pe terenul din Ciolpani, intalnirea din cadrul etapei a XII-a a campionatului A.J.F. Ilfov, a pus fata in fata gazda, echipa de juniori E a Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov si oaspetii, C.S. Concordia Chiajna, o echipa venita sa-si joace ultima sansa de a ramane in contact cu podiumul.

achiajna
Desi porneau din postura de favoriti, jucatorii Concordiei au fost, inca din debutul partidei, surprinsi de jocul bun al snagovenilor, iar acest lucru este demonstrat prin faptul ca, cel putin in prima repriza, nu au avut decat un sut spre poarta. De cealalta parte insa, juniorii A.R.D. au reusit sa demonstreze ca pozitia ocupata in clasament, aceea de lider, nu este deloc intamplatoare. Astfel, dupa cateva ocazii, din pacate ratate, cei care au deschis scorul au fost elevii antrenorului Razvan Ardeleanu, prin Manea, dupa o cursa a acestuia de la mijlocul terenului. Cel de al doilea gol inscris tot in prima repriza, le-a apartinut tot gazdelor si l-a avut drept autor pe acelasi Manea care, de data acesta a finalizat perfect un corner bine executat de Seby Ardeleanu.
Doar ratarile lui Gradinaru, Stefan si ale aceluiasi Manea din partea a doua a jocului au facut ca avantajul juniorilor snagoveni sa nu ia amploare, iar tresarirea oaspetilor din finalul meciului, o actiune finalizata cu gol, nu a facut decat sa reduca din diferenta afisata pe tabela la incheierea partidei. Scor final: 2-1 in favoarea Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov.
“Trebuie sa ramanem cu picioarele pe pamant, mai sunt doua etape din tur si inca 15 din retur. Titlul neoficial de “campioni de toamna” nu ne incalzeste cu nimic, iar diferenta de puncte dintre noi si urmatoarele patru clasate, desi pare una confortabila, trebuie in continuare, meci de meci, consolidata. Doar asa vom reusi ca la final, sa spunem ca am reprezentat judetul cu cinste, la cel mai inalt nivel.” a spus coordonatorul Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov, Razvan Ardeleanu, dupa meci.

Foto:

Accesari: 838
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics