Echipele Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov debuteaza in actualul sezon cu rezultate conform asteptarilor


In prima etapa a sezonului, grupele Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov au evoluat, dupa spusele coordonatorului sportiv al scolii, Razvan Ardeleanu, conform asteptarilor.

In partida cu C.S. Afumati, grupa 2007, pe fondul unui joc foarte bun insa incalcit pe alocuri, s-a vazut invinsa cu 4-3 dupa ce la pauza conducea cu 2-1 si asta in mare parte datorita echipei de arbitri care a uitat probabil ca, la acest nivel de varsta dimensiunile terenului trebuie sa fie 60×40 metri, din 16/16 metri ca sa zicem asa. In pofida rezultatului, echipa a lasat impresia unei formatii care stie ce vrea, alaturi de Jianu & co., nou venitii Nistor si Cojocaru si-au facut bine simtita prezenta, ultimul reusind chiar sa marcheze doua din cele trei goluri.

In deplasarea de la Moara Vlasiei, meciul grupei 2005 s-a desfasurat la o singura poarta, cea a gazdelor unde, minunilor reusite de portarul acestora, foarte bine dezvoltat din toate punctele de vedere si in special fizic, ratarile atacantilor snagoveni nu am mai contenit, printre acestea putand numara si doua lovituri de la 11 metri executate in prima repriza de Turcu si Gradinaru. Snagovenii au reusit totusi sa se impuna prin cele doua goluri marcate de Raul Ilie. Scor final: 2-0 pentru A.R.D.

Grupa 2003, cea mai experimentata dintre echipele de copii ale Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov, cu un joc bine organizat si foarte exact, prin golurile reusite de Jipa, Galbinoiu si Cristian, a surclasat in deplasare pe A.S. 1 Decembrie.

“O etapa grea mai ales pentru grupele mici unde am avut multe absente datorita sezonului de concedii si unde lisa de omogenitate si-au lasat amprenta. din plin asupra jocului juniorilor. Doar juniorii C au reusit sa demonstreze forta grupei. Sper ca in scurt timp sa se rezolve acest fel de probleme pentru ca m-am saturat sa fiu luat drept nebun cand atrag atentia arbitrilor ca vin la meci cu doar 10 minute inainte de ora meciului. Referitor la intamplarea cu dimensiunile terenului voi cere o discutie cu arbitrul intalnirii in prezenta domnului Stanescu, seful arbitrilor. Nu ne-ar deranja daca ni s-ar elibera o negatie, sa mergem sa jucam cu toate grupele la Bucuresti. Suntem o scoala de fotbal particulara si poate deranjam… Pacat de lucrurile bune facute pana acum privind organizarea competitiilor pentru copii si juniori unde multe s-au schimbat in bine daca inca mai exista unii carora le place ca in loc de un mediu normal lucrurile sa se desfasoare in haos.” a declarat dupa prima etapa Razvan Ardeleanu.

Accesari: 384
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics