Etapa a II-a – Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov victorioasa la toate nivelele de varsta


Etapa trecuta, toate grupele Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov au profitat din plin de avantajul disputarii meciurilor pe terenul propriu.

 • Grupa de juniori F, 2008-2009, a reusit sa se impuna cu un categoric 3-0 in fata celor de la C.S. Corbeanca, echipa ce pornea ca favorita dar care s-a vazut ingenunchiata de calitatea jocului prestat de micii A.R.D.-isti, Oprea, andrei si Cojocaru semnandu-le sentinta la un scor de neprezentare.
 • Juniorii E, 2007, au avut in A.C.S. Buftea un adversar care si-a vandut scump pielea si care la pauza conducea cu 1-0. Desi este o grupa in plina formare, dupa interventia antrenorilor de la pauza, in partea a doua, snagovenii au preluat conducerea jocului, Andrei cu o dubla si Alexandru stabilin scorul final: 3-2 pentru A.R.D.
 • In urma unui joc in care ca si etapa trecuta a ratat numeroase ocazii printre care si un penalty prin Raul Ilie, acesta si Gradinaru iertandu-i parca pe oaspeti de cel putin 4-5 ori, chiar si in situatii de singuri cu portarul, Grupa de juniori D, 2005, s-a impus la ralanti in fata celor de la C.S. Balotesti. Din fericire, tot ei, Gradinaru si Raul de doua ori au fost cei care au adus victoria snagovenilor stabilind scorul final, 3-0.
 • Meciul vedeta daca se poate numi asa, a fost eternul derby local, derby care de 6 ani incoace se desfasoara si se incheie in acelasi fel, cu victoria Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov. Si de data aceasta, elevii antrenorului Razvan Ardeleanu au demenstrat o diferenta clara de valoare intre jocul lor si jocul celor ce indiferent ca s-au numit Vointa Snagov, Metalul Resita si mai nou, Sportul Snagov, pe terenul de joc, nu se regasesc. 7 goluri, atatea le-au administrat Galbinoiu, Jipa, Pestisor de doua ori si Ardeleanu de trei, consemnand astfel a XIII-a victorie a A.R.D.-istilor din tot atatea intalniri. Poate ar mai fi de mentionat ca daca precedentele intalniri s-au disputat in regim de minifotbal, iata ca si in format 11 vs 11 diferenta de valoare dintre cele doua echipe continua sa-si spuna cuvantul.

Razvan Ardeleanu: “O etapa buna pentru noi, o etapa cu un joc bun la toate nivelele desi in continuare suferim la capitolul prezenta datorita concediilor. Am reusit totusi sa trimitem in teren formatii apropiate ca valoare cu echipele ideale. Ii felicit pe copii pentru implicare. Referitor la “derby”, pentru noi a devenit ceva normal sa castigam contra unei echipe care nu investeste deloc nici material, nici din punt de vedere al calitatii jocului sau antrenorilor. De data aceasta, 11 contra 11 s-a vazut clar cine si ce, noi cheltuim banii nostri, nu pe cei publici si ii cheltuim in mod responsabil. Inca o data felicitari copiilor mei petru ca au inteles sa respecte sportul pe care il practica, doar astfel rezultatele putandu-ne fi favorabile. Scorul nici nu mai conteaza, a fost 7-0 dar la cele inca minim 10 ocazii clare de a marca…”

Accesari: 613
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
 • Ai ceva de spus?
  Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

  1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
  Loading...website statistics