Etapa trecuta, evolutii bune ale copiilor Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov in campionatele A.M.F.B.


Etapa din weekend-ul trecut a adus in fata grupelor 2006 si 2007 ale Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov doua echipe puternice:

Grupa 2006 a dat piept cu Academia Sport Team. Dupa ce Iancu a reusit deschiderea scorului, bucurestenii au preluat conducerea ducand scorul la 3-1 in favoarea lor. Pe finalul partidei insa, Iancu, Turcu si Ionut Alexandru au stabilit scorul final, 6-4 pentru Scoala de Forbal A.R.D. Snagov. Un meci cu multe realizari, un meci ce merita mentionat de catre ambele formatii.

La grupa 2007, desi micii snagoveni au incercat sa dea tot ce au mai bun, au trebuit sa se recunoasca invinsi de catre cei de la Scoala de Fotbal Danilescu. Scor final, 5-0 pentru bucuresteni insa evolutia micilor prichindei ai Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov, total schimbata fata de etapa trecuta, ne face sa speram ca incet, incet, ca si cei mari, juniorii, si ei vor deveni o nuca tare pentru adversari.

Accesari: 570
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics