Echipele de juniori ale Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov au reusit din nou ca, in urma unor evolutii incantatoare, sa obtina rezultate foarte bune.

Grupa de juniori C – 2003, in primul meci jucat acasa dupa patru in deplasare, cu Vointa Crevedia, echipa ce a aliniat un 11 deosebit fata de meciurile anterioare, uitand probabil de nivelul de varsta in cazul a cel putin cinci jucatori, a obtinut o noua victorie, scor 1-0 prin golul lui Pestisor, pastrandu-si astfel pozitia a doua a clasamentului A.J.F. Ilfov.

Juniorii D, s-au impus si ei, dar in deplasare, la Scoala de Fotbal Eugen Nae din Peris, cu 2-1 prin golurile maecate de Topor si Ilie.

Juniorii E au reusit, poate, cel mai spectaculos joc al lor din acest sezon insa, din nou nu au reusit sa marcheze, Jianu, Bogdan sau Andrei, ratand incredibil si cum ratarile se razbuna, gazdele, Juniors Berceni, au reusit ca in ultimele faze ale intalnirii, profitand de disperarea snagovenilor ca nu marcheaza, sa inscrie de doua ori.

Grupa 2008-2009 a incheiat turul campionatului cu o noua victorie categorica, 9-0, de data aceasta in dauna Vointei Buftea. Desi aflati in primul an competitional din viata lor, prichindeii A.R.D.-isti au obtinut o performata notabila: clasarea pe locul trei al podiumului ceeae le-a adus trofeul, diplomele si medaliile aferente.

Razvan Ardeleanu: “Weekend normal, jocuri foarte bune, evolutii incantatoare, toate acestea confirma principalul motiv pentru care ne clasam in in topul echipelor ilfovene. Ii felicit pe copii si in special pe cei mici, 2008-2009 care inca de la debut reusesc sa calce pe urmele celor mai mari si se claseaza pe podium. As indrazni de asemenea, sa felicit si conducerea A.J.F. Ilfov pentru felul in care a hotarat sa ii motiveze pe micuti, recunoscandu-le meritele, munca si implicarea.”