Fratii Ardeleanu revin la Snagov si inving la scor de neprezentare Vointa Snagov


Derbyul local dintre Vointa din localitate si Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov, meci din ultima etapa a campionatului A.J.F. Ilfov, parea a se anunta a fi o partida frumoasa si extrem de disputata.
In parte, s-ar putea spune ca asa a si fost insa, cu o singura echipa aflata permanent la carma jocului, aceea a fratilor Marius si Razvan Ardeleanu ai caror jucatori au impus ritmul inca din startul meciului.

ard - vointa
Chiar daca la pauza scorul a fost 0-0 si asta numai datorita ratarilor printre care cea a lui Manea care de la numai cativa metri a trimis peste poarta, ale lui Stefan sau Gradinaru ale caror suturi au trecut de putin pe langa, ale lui Ardeleanu care a executat slab cateva lovituri libere, a lui Topor care a sutat in portar dar mai ales a lui Alexe care singur cu portarul advers, ex-A.R.D.-ista Bianca Ardeleanu a sutat in aceasta, desfasurarea jocului, faptul ca gazdele, jucatorii celor de la Vointa nu au avut nicio ocazie periculoasa, anuntau parca cele ce aveau sa urmeze.
Dupa ce la pauza dintre reprize Razvan Ardeleanu a raportat arbitrului intalnirii faptul ca in teren avusese loc o substituire de jucatori cei de la Vointa introducand in teren un jucator de varsta mai mare si intocmind si o contestatie in acest sens, contestatie ce ca urmare a rezultatului final s-a decis a nu fi sustinuta, in partea a doua a meciului, desi in echipa Vointei au continuat sa evolueze jucatori de alta varsta, jocul mult mai clar al celor de la Scoala de Fotbal A.R.D. si presiunea permanenta pusa de Manea prin jocul sau deosebit de bun, ca si coordonarea din teren a lui Seby Ardeleanu au adus acestora nenumarate ocazii de gol, prima concretizata apartinandu-i lui Stefan care, dupa un corner bine executat de Alexe, a reusit deschiderea scorului.
Cel de al doilea gol a venit tot din partea lui Stefan, bine servit de Manea dupa un dribling prelungit printre patru adversari al acestuia.
A urmat o tresarire a gazdelor ale caror doua tentative de a inscrie au fost insa bine parate de portarul bine postat al celor de la A.R.D.
Cel de al treilea gol, cireasa de pe tort, a venit din partea cui altuia decat a lui Seby Ardeleanu a carui lovitura libera executata impecabil de pe partea dreapta, exact in vinclul portii, a poposit in poarta celor de la Vointa amutind galeria acestora si declansand strigatele numerosilor suporteri ai Scolii de Fotbal A.R.D. printre care ar fi de mentionat ca s-au aflat pe langa parinti si toti copiii celorlalte grupe ale acesteia veniti sa-si sustina colegii campioni.
In rest, cam atat: Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov castiga aceasta editie a campionatului de juniori E al A.J.F. Ilfov intr-un mod care nu lasa loc de niciun fel de comentarii si cu siguranta pe aceasta tema vom reveni cat de curand.
Felicitari copii, felicitari Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov!
De mentionat ca printre spectatori la aceasta intalnire a asistat si presedintele A.J.F. Ilfov, domnul Gabriel Oprea.

Accesari: 662
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics