Germania a castigat Cupa Mondiala 2014, castigatorul concursului nostru este…


Cupa Modiala Brazilia 2014 s-a incheiat cu victoria Germaniei. Felicitari castigatoarei!
Privind concursul nostru…

“…Voteaza mai jos si apoi SPUNE INTR-UN COMENTARIU pe aceasta pagina cine crezi ca va fi castigatoarea trofeului si Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov te premiaza cu o minge de fotbal! Concursul se desfasoara doar daca se vor inscrie cel putin 10 PARTICIPANTI…”

Din pacate, doar SAPTE participanti au citit cu atentie cele de mai sus, dintre acestia doar DOI, Emil si Camelia dand ca si castigatoare a trofeului echipa Germaniei.
Cu toate acestea, coordonatorul sportiv al Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov, dl. Razvan Ardeleanu a luat decizia ca tragerea la sorti sa aiba loc si unul din cei doi sa primeasca premiul pus in joc, o minge de fotbal cu autografele jucatorilor grupei 2003 si bineinteles, al antrenorului lor.
Tracerea la sorti a fost efectuata cu ajutorul parintilor a doi jucatori din grupa 2003, domnii Gabi Manea si Marius Trancan iar castigatorul este… este… este… Camelia!
Felicitari, Camelia!
Inmanarea premiului se va face la antrenamentul grupei 2005 de joi, 17 iulie 2014.

Accesari: 935
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
Comentarii
  • Camelia 14 July 2014 at 22:57

    Multumesc! Voi pastra cu drag acest premiu si cu siguranta peste 10 ani ma voi mandri cu semnatura catorva vedete.

  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics