Grupa 2004, juniorii D ai A.R.D., matematic, in Play-off-ul judetean


Pentru a cincea oara in ultimii cinci ani, juniorii D (grupa 2004) ai Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov sunt din nou in finala campionatului A.J.F. Ilfov si practic, campioni en titre ai judetului. Elevii antrenorului Razvan Ardeleanu reusesc inca o data ca, din punct de vedere matematic, cu patru etape inainte de finalul campionatului, calificarea in play-off-ul judetean al carui mod de desfasurare urmeaza sa fie stabilit pe 2 mai.


Interesant este ca in acest moment, datorita numarului mare de echipe, Ifovul avand doua formatii care il pot reprezenta, campioana si vicecampioana, pentru snagoveni exista doua sanse de a se califica la zonal unde, printre posibilele adversare se numara echipe deosebit de puternice precum Academia Voluntari, locul doi in aceeasi serie a II-a in care si ei evolueaza, Concordia Chiajna din seria a I-a si ocupanta locului secund din aceasta serie, pozitie pentru care se bat trei formatii: Joga Berceni, Popesti si C.S.O. Bragadiru.

Razvan Ardeleanu declara: “Obiectivul nostru, calificarea in play-off-ul campionatului pentru al cincilea an consecutiv, a fost atins. Vom incerca sa ne pastram titlul desi cu astfel de adversari nu ne va fi deloc usor dar nci imposibil. Clasarea pe unul din locurile unu sau doi ofera participarea la faza zonala a F.R.F. Fie ca cei mai buni sa castige si sa reprezinte judetul nostru cel putin asa cum am facut-o noi acum doi ani cand am ajuns in semifinala unde am fost eliminati de academia constanteana a lui Gica Hagi. Sper din tot sufletul sa fie tot copiii mei!”

Accesari: 897
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics